Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ:

Το μήνυμα των Χριστουγέννων ας μας κάνει πιο αισιόδοξους

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2014 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:24

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Στα γιορτινά ντύθηκε και με έντονη τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ο Πυργετός του Δήμου Τεμπών, όπως άλλωστε και όλες οι κωμοπόλεις και τα χωριά από τη Δημοτική Αρχή. Στον Πυργετό με πρωτοβουλία του Δήμου φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο ενώ χριστουγεννιάτικες μελωδίες από παιδικές φωνές πλημμύρισαν την πλατεία του.

Η Φιλαρμονική του Δήμου συνέβαλε με την παρουσία της και τις γιορτινές μελωδίες των παιδιών που συμμετέχουν σ’ αυτή και έκανε τους κατοίκους της κωμόπολης να χειροκροτήσουν και να νιώσουν κι εκείνοι παιδιά σ’ αυτή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλατός ικανοποιημένος από την ανταπόκριση μικρών και μεγάλων σ’ αυτή τη γιορτή άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Πυργετού.

Αμέσως μετά τόνισε ότι το μήνυμα των Χριστουγέννων, ας μας κάνει πιο αισιόδοξους, ας μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και ας μας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τη ζωή προτρέποντας όλους, να προσφέρουν απλόχερα τα δώρα της αγάπης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να κάνουν την έννοια της προσφοράς, πράξη της καθημερινότητάς τους.

Επίσης δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των εργαζομένων του Δήμου, καθώς και οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων να είναι μέρες αγάπης, ελπίδας και χαράς για όλους.

Ευχές επίσης απηύθυνε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαϊνας .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσάτσαρης και Κώστας Νταφούλης, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθ. Μπουζέκης, Β. Ζάχος, Αχιλλέας Διψάνας, Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος Τ. Κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης, πρόεδροι, μέλη τοπικών συμβουλίων, μέλη του ΔΟΠΑΠΕΠ, πρόεδροι Μορφωτικών Συλλόγων και άλλοι πολλοί.

Στο τέλος τις εκδήλωσης οι γυναίκες του χωριού προσέφεραν γλυκίσματα στους παρευρεθέντες.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Πλούσιες και οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και στο Μακρυχώρι με Bazaar Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, Συναυλία Μουσικής Σχολής, άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με συνοδεία της Φιλαρμονικής.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στο Μακρυχώρι, έχει ως εξής:

 Αύριο Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μακρυχωρίου Δήμου Τεμπών, σας προσκαλεί στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μακρυχωρίου όπου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό bazaar με τις δημιουργίες των μαθητών του Εργαστηρίου.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από το bazaar του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για την αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία από τα παιδιά του Μακρυχωρίου που φοιτούν στη Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών.

Η βραδιά θα κλείσει με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Μακρυχωρίου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Τεμπών.

Τη διοργάνωση έχει επιμεληθεί η Τοπική Κοινότητα Μακρυχωρίου και ο ΔΟΠΑΠΕΠ Δήμου Τεμπών με σκοπό πέρα από τη γιορτινή ατμόσφαιρα για τους συνδημότες και την ενίσχυση του

Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών.

 

ΛΕΖΝΑΤΑ:1 - 2: Από τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Πυργετό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass