Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Μακρυχώρι

Δημοσίευση: 26 Δεκ 2014 14:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:29

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ  (Γραφείο «Ε»)
 Συνεχίζεται η γιορτινή ατμόσφαιρα και στο Μακρυχώρι, έδρα του Δήμου Τεμπών. Στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τεμπών, από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μακρυχωρίου. Μικροί μαθητές και γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και αγόρασαν πανέμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Οι δασκάλες του Εργαστηρίου Βάσω Ψαρρού, Βάσω Μπουροζίκα, Μαρία Σαΐτη και Δέσποινα Λιούπα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γι’ αυτή την εκδήλωση.

Η έκπληξη της βραδιάς και το face painting ξετρέλανε τους μικρούς μαθητές. Ακολούθησε συναυλία και χορωδία από τους μαθητές της κ. Τσόκανου Ροδόπης, μουσικού της Μουσικής Σχολής Δήμου Τεμπών. Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά με υγεία, ελπίδα και ανθρωπιά. Στη συνέχεια υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου και με συντονιστή-μαέστρο τον κ. Κώστα Ζωιτό, ο δήμαρχος κ. Κώστας Κολλάτος με τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Μακρυχωρίου κ. Σαΐτη Αποστολίνα και  Μαγαλιού Άννα, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του Μακρυχωρίου, όπου συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ.  Δημήτρης Τσέτσιλας, οι αντιδήμαρχοι κ. Χρ΄σητος Τσάτσαρης, Κώστας Νταφούλης και Χρήστος  Τσούγιας Χρήστος,  ο πρόεδρος  του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Καρατέγος Μιχάλης, ο πρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ.  Λάμπρος Ζάρρας,  η αντιπρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κωσταρέλλου Στέλλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.  Γιώργος Μανώλης  και  Γιώργος Κυρίστης Κυρίτσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Γιώργος Καλότυχος και η σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Συκουρίου κ. Ζαμπέκα Μίνα, καθώς και μέλη φορέων και συλλόγων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass