ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ 19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Το φλουρί της βασιλόπιτας

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:30

«Το Φλουρί της Βασιλόπιτας» ανέβασαν τα παιδιά του Α1 του 19ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας μαζί με τη δασκάλα τους Δημητρία Πετρίδου, που έκανε και τη διασκευή του θεατρικού και μάγεψαν γονείς και φίλους.

Με την «Ονειρόφατνη» του Κουκλοθιάσου «Ονειροπαίγνια» είχε στολιστεί η αίθουσα του Α1 ειδικά για την περίσταση, προσθέτοντας μοναδική αίγλη στη γιορτινή διάθεση όλων. Χαιρετισμό για καλή και δημιουργική χρονιά απήυθυνε ο διευθυντής του Σχολείου Δημήτρης Τσινούδης, ενώ μουσικοχορευτικά δρώμενα με αγγλικά τραγούδια άνοιξαν την παράσταση, την επιμέλεια των οποίων είχε η δασκάλα των Αγγλικών Δήμητρα Καψάλη. Το θεατρικό ξεκίνησε με τα παιδιά να ρωτούν τη μητέρα τους πώς φτιάχνει τη βασιλόπιτα και ευθύς να ζωντανεύουν τα υλικά της, να μιλούν για τον σπουδαίο ρόλο τους στην επιτυχία του παραδοσιακού αυτού γλυκού, να ανακατεύονται και να χορεύουν μαζί με τα σπουργίτια και τους φτωχούς της γειτονιάς, οι οποίοι τελικά βρίσκουν το φλουρί.

Τέλος ο «Ονειροβασίλης» από τον Κουκλοθίασο μαζί με συνάδερφό του μαθητή μοίρασαν δώρα και πειράγματα, καθώς και ευχές να βρούνε όλοι το Φλουρί της Ευτυχίας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass