ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΑΪΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ

Γιορτινές εκδηλώσεις στο Καλοχώρι

Με πρωτοβουλία Δημοτικού Σχολείου - Νηπιαγωγείου

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2014 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:32

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Πλούσιες και φέτος οι γιορτινές εκδηλώσεις στο Καλοχώρι του Δήμου Τεμπών με πρωτοβουλία του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου του χωριού. Έτσι στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της σχολικής χρονιάς 2014 -2015 οι μαθητές πραγματοποίησαν μια ιστορική αναδρομή στα βλαχοχώρια.

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη βοήθεια των δασκάλων του σχολείου Ε. Μποντικούλη, Χ. Δαρδακούλη, Α. Ζυγουλάκη ,Κολοκοτρώνη, Δ.Μιχμίζου, και του νηπιαγωγείου Κ.Τσιρώνη, της μουσικού του Δήμου Τεμπών κ. Πόπης Τσόκανου που συνόδευσε τα παιδιά στο αρμόνιο καθώς και της μουσικού κ. Μ. Τόπη όλοι μαζί ξανάζησαν παιδικές αναμνήσεις όπως τη γουρουνοχαρά, το Χριστόξυλο, το Χριστόψωμο, το άλειμμα της βρύσης, τα κάλαντα, την επίσκεψη στο σπίτι του προπάππου, παραδοσιακούς χορούς των Βλάχων.

Στην εκδήλωση επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο κ. Σαΐτης Ελευθέριος ο οποίος τιμήθηκε εκ μέρους του Σχολείου και του Συλλόγου Γονέων για την προσφορά του προς το Σχολείο και τη Δανειστική Βιβλιοθήκη.

Στον χαιρετισμό του εμφανώς συγκινημένος ο κ. Ελευθέριος Σαΐτης αφού ευχαρίστησε τη διευθύντρια του σχολείου για την τιμητική πρόσκληση στο πρόσωπό του. Ευχαρίστησε επίσης τον ανεψιό τον κ. Απόστολο Έξαρχο. Εκανε αναφορά στα παιδικά του χρόνια στο χωριό και ζήτησε κατανόηση που λόγω της εργασίας του δεν είναι στο αγαπημένο του χωριό. Μίλησε επίσης με πολλή αγάπη για τους συγχωριανούς του. Για την προσφορά του είπε με μετριοπάθεια ότι αυτή είναι ασήμαντη και αποτελεί ένα μικρό μνημόσυνο στη μνήμη των γονέων του.

Παρευρέθηκε και έκανε σύντομο χαιρετισμό ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος που ευχαρίστησε τον κ. Ελευθέριο Σαΐτη για την προσφορά του στο Δημοτικό Σχολείο Καλοχωρίου και ευρύτερα.

Επίσης ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στον καθένα προσωπικά .

Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δ. Τσέτσιλας ,οι αντιδήμαρχοι κ. Κωνσταντίνος Νταφούλης, Αστέριος Σαΐτης, ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Έξαρχος, ,ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος, ο προεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ελευθέριος Σεβδαλής, μέλη τοπικών συμβουλίων, πρόεδροι συλλόγων και φορείς της περιοχής  της.

Εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παρέστησαν επίσης ο διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Β. Σακελλαρίου, ο σχολικός Σύμβουλος 2ης Περιφέρειας κ. Α. Δαραράς Α., η προϊσταμένη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Κ. Χατζημίχου.

 Στο τέλος της εκδήλωσης οι καλεσμένοι γεύτηκαν τις βλάχικες χριστουγεννιάτικες παραδοσιακές πίτες και γλυκίσματα από τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass