ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Ο Τύρναβος τίμησε τον πολιούχο Άγιο Γεδεών

Δημοσίευση: 31 Δεκ 2014 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:35

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Mε ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε και φέτος στον Τύρναβο παρά το ψιλόχιονο και το τσουχτερό κρύο ο πολιούχος οσιομάρτυρας Γεδεών, παρουσία εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, της Περιφέρειας και άλλων Αρχών καθώς και πλήθους κόσμου.

Στις 8 το πρωί πραγματοποιήθηκε πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία και δοξολογία χοροστατούντων του σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Ιόππης κ. Δαμασκηνού και του οικείου σεβασμιοτάτου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου και με τη συμμετοχή του ιερού κλήρου της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Για τον βίο του Αγίου μίλησε ο σεβασμότατος μητροπολίτης Ιόππης κ. Δαμασκηνός με ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο του Αγίου και τα μηνύματα πού δίνει η θυσία του στον Τύρναβο για τον Χριστό, την εκκλησία, την ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε λιτάνευση της Αγίας Κάρας και της ιερής εικόνας του Αγίου με τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου υπό τη διεύθυνση του κ. Θέμη Σαμαντζή, και αρτοκλασία στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Άψογη από κάθε άποψη και φέτος η προετοιμασία των θρησκευτικών εκδηλώσεων από τον τελετάρχη πρωτοσύγκελο αρχιμανδρίτη π. Αχίλλιο Τσούτσουρα και από πλευράς Δήμου κ. Βασίλη Σαμουλαδά.

Στην χθεσινή αρχιερατική θεία λειτουργία και λιτανεία και στον προχθεσινό εσπερινό παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, οι δήμαρχοι Τυρνάβου και Ελασσόνας κ. Παναγιώτης Σαρχώσης και Νίκος Ευαγγέλου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλατζή – Ζαχαράκη, ο αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσιόπας, Κώστας Κουλιός, Γιώργος Μπανταβάνης, Αλέκος Χατζηκρανιώτης, Κώστας Χρυσοβέργης, ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιάννης Σαπουνάς, ο πρόεδρος της Δ. Ενότητας Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης,ο Διευθυντής του Δήμου κ. Πέτρος Οντούλης, ο διοικητής της ΔΕΜΥ Τυρνάβου κ. Χρήστος Ακριβούλης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Γεώργιος Πατσιαούρας ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Στέλιος Ροντούλης, οι πρόεδροι των Διαδημοτικών Σφαγείων Τυρνάβου – Λάρισας και του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. κ. Ανδρέας Ντάμτσιος και κ. Φανή Λαγκιόλη – Μπίλιου, οι πρώην δήμαρχοι Τυρνάβου και Αμπελώνα κ. Αναστασία Ψύρρα, Δημήτριος Νασίκας, Δημήτριος Κουγιώνης και Σταύρος Δόβας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Τάσος Ψύρρας, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Νταβαρούκας,ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Ζήσης Παρλίτσης, ο πρόεδρος των Πολυτέκνων Ν. Λάρισας κ. Νίκος Τσόγιας, μέλη του δημοτικού συμβουλίου κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass