Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ, ΕΝΩ…

Φοβάται «αποκαλύψεις» Αλεξόπουλου

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2014 0:43 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:11
 Στη «γραμμή» της ανακοίνωσης του κόμματος και η κοινή ανακοίνωση των Τοπικών Επιτροπών Θεσσαλίας της Χρυσής Αυγής, για την ανεξαρτητοποίηση Αλεξόπουλου.
Τον κατηγορούν για έλλειψη αξιοπρέπειας και τιμής, τον καλούν να παραδώσει την έδρα, ενώ προβλέπουν και «αναλύσεις εκ μέρους του για το πόσο εγκληματική οργάνωση είναι η ΧΑ». Μια «πρόβλεψη» η οποία σχετίζεται προφανώς με την αυριανή συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής όπου τίθεται θέμα άρσης της ασυλίας του.
Προχθές το βράδυ μερικές δεκάδες οπαδών και ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην ανακοίνωσή τους οι οργανώσεις Λάρισας, Φαρσάλων, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας, αναφέρουν:
«Γνωρίζουμε ότι οι ανθρώπινες αντοχές έχουν ένα όριο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, ήταν το αν η τιμή και η αξιοπρέπεια έχουν όριο. Φρόντισε να μας το μάθει σήμερα ο κ.Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
Μια μόλις εβδομάδα από την μεγαλειώδη συγκέντρωση μας στην Λάρισα, όπου έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κινήματος μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, και ενώ το πολιτικό κατεστημένο ομολογεί κάθε μέρα που περνά την πολιτική του ήττα, και ενώ ο περήφανος λαός μας, αντιστέκεται, και ενώ οι ψηφοφόροι, οι απλοί υποστηρικτές και τα στελέχη μας, δίνουν τον καλό και τίμιο αγώνα, σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά, αψηφώντας απειλές, τρομοκρατία, και συκοφαντίες, έρχεται σήμερα ο κ. Αλεξόπουλος να δώσει μια "ανάσα" στο καταρρέον πολιτικό κατεστημένο.
Κατεστημένο, που μόλις χθες έλεγε πως πολεμούσε, και που μόλις σήμερα εκλιπαρεί για την "επιείκεια" του. Καθαρές κουβέντες κ. Αλεξόπουλε. Παραδώστε την έδρα. Δεν σας ανήκει. Και αν όπως λέτε, πιστεύεται στις Eθνικιστικές ιδέες (που πολύ αμφιβάλλουμε μετά την σημερινή εξέλιξη) τότε γνωρίζεται πολύ καλά, πως η βουλευτική έδρα σε ένα Εθνικιστικό κόμμα, ανήκει σε αυτούς που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της. Και εσείς απλά δεν μπορείτε. Κάντε λοιπόν μια κίνηση που θα περισώσει έστω και λίγο την τρωθείσα σας πολιτική αξιοπρέπεια.
Κλείνοντας, δηλώνουμε πως δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο, να δούμε τις επόμενες μέρες τον κ.Αλεξόπουλο, να κάνει και "αναλύσεις" σχετικά με το πόσο "εγκληματική οργάνωση" είναι η "Χρυσή Αυγή", και το πόσο "κακοί" είμαστε εμείς, οι πρώην συναγωνιστές του. Αν σε πάρει η κατηφόρα -λέει ο λαός μας- απλά δεν σταματάς πουθενά.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας, Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τον κ.Αλεξόπουλο. Έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε. Και το σοβαρότερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να γκρεμίσουμε το σάπιο κατεστημένο (που μέλος του -και μάλιστα επίλεκτο- έγινε και ο κ.Αλεξόπουλος) καθώς και να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα, που θα δίνει στον λαό της ελπίδα και προοπτική.
Η ρήση του Σάμιουελ Τζόνσον πως "Ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα", επαληθεύτηκε προφανώς για μια ακόμη φορά...»
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ…
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης κατά την ομιλία του χθες στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής Αττικής στον Ασπρόπυργο σχολίασε την ανεξαρτητοποίηση Αλεξόπουλου με τη φράση του Σπύρου Καλογήρου “Είναι πολλά τα λεφτά Άρη”.
 Τόνισε ότι «εάν αυτά που κάνουν στην Χρυσή Αυγή με τις παράνομες διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες και τις απειλές τα έκαναν σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα της βουλής όχι μόνο βουλευτές θα φεύγανε αλλά και τα στελέχη, τα μέλη παίρνοντας μαζί τους τα γραφεία, τις πόρτες και τα παράθυρα.
 Μπορεί ένας "Ιούδας" να εγκατέλειψε τον πολιτικό Αγώνα, αλλά εκατομμύρια Έλληνες δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω και με μπροστάρη τον Αρχηγό και τους λοιπούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής που υφίστανται πολικές διώξεις θα δώσουν την μάχη ασυμβίβαστοι μέχρι την τελική νίκη», είπε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass