ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Νέα Πορεία» για τον Δήμο Ελασσόνας με τον Βασ. Βαρνά

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2014 21:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:33
 
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Το «στίγμα» των προθέσεών του ως υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας και την ανακοίνωση του ονόματος του ανεξάρτητου συνδυασμού του «Νέα Πορεία», «κατέθεσε» την Παρασκευή το βράδυ ο πολιτικός μηχανικός κ. Βασίλης Βαρνάς.
Η Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Β. Φαρμάκη» στην Ελασσόνα γέμισε ασφυκτικά από πολίτες που θέλησαν να ακούσουν τις ανησυχίες και τις προθέσεις του υποψήφιου δημάρχου για το μέλλον του Δήμου.
Ο κ. Βασίλης Βαρνάς δήλωσε «παρών» ως ανεξάρτητος υποψήφιος και ξεκαθάρισε πως ...«Δεν είμαι πολιτικός, δεν θα γίνω πολιτικός, δεν θέλω να με κρίνετε ως πολιτικό».
Εξήγησε πως στόχος του είναι «ένας περισσότερο αυτοδύναμος Δήμος ικανός να δημιουργήσει συνθήκες οικονομικής ασφάλειας και ίσων ευκαιριών για όλους». Κατάσταση που μπορεί να επιτευχθεί «ενεργώντας συλλογικά, σκεπτόμενοι προοδευτικά, έξω από προσωπικά οφέλη και συμφέροντα». Η φράση «Όλοι μαζί» αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του ιδίου και των συμβούλων του.
Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βαρνάς κάλεσε τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους και τη φρεσκάδα των ιδεών τους προς αυτή την κατεύθυνση για «να μην γίνει η Ελασσόνα προάστιο της Λάρισας» στο επόμενο σχέδιο Καλλικράτης.
Αναφερόμενος στους στόχους και τις προτεραιότητες των προθέσεών του για τον Δήμο Ελασσόνας εστίασε:
Στην αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών / Στη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την κρίση / Στην ανάσχεση της ανεργίας των νέων / Στη συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση του σκηνικού της επόμενης ημέρας στον Δήμο / Στη στήριξη των μεταποιητών κτηνοτροφικών και αγροτικών προϊόντων / Στη δυνατότητα σύνδεσης με αγωγούς φυσικού αερίου για ενίσχυση της βιομηχανικής και βιοτεχνικής παραγωγής, με παράλληλη αξιοποίηση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου / Στην ενίσχυση του θρησκευτικού τουρισμού / Στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου με τη δημιουργία νέων δράσεων για τους μικροκαλλιεργητές και την πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών.
Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τους υπεύθυνους της ύπαρξης δύο ψηφοδελτίων του κεντροδεξιού χώρου στην Ελασσόνα, ο κ. Βασίλης Βαρνάς την απέδωσε στη «λήψη λανθασμένων μειοψηφικών αποφάσεων» από «κύκλους που λειτουργούν σε στεγανά» και «πιστεύουν σε τακτικές διαδοχής και δακτυλιδιού, επιβάλλοντας δημάρχους με αδιαφανείς διαδικασίες».
Η υπόσχεση του κ. Βαρνά να κάνει αξιοπρεπή αγώνα και την «επόμενη ημέρα να σας κοιτώ στα μάτια και όχι στα χέρια σκεπτόμενος αν έχετε ψηφίσει το συνδυασμό μου», προκάλεσε τις επευφημίες και το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας - πρ. αντιπεριφερειάρχης και πρ. έπαρχος κ. Μαρία Μαμάρα, ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Θεόδ. Λιάπης, οι πρ. βουλευτές κ. Ι. Παπαδημόπουλος και Ελευθ. Κυριακού, ο πρ. αντινομάρχης Λάρισας κ. Δημ. Τσιουρής, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθαν. Παιδής, δημοτικοί σύμβουλοι, δεκάδες αυτοδιοικητικοί της Επαρχίας Ελασσόνας, οι παλαιοί πολιτευτές κ. Γεώργ. Μπίσμπας, Αθαν. Γεωργούλης, ο πρ. δήμαρχος Ελασσόνας κ. Πέτρος Χατζήνας, από τον συνδυασμό του υποψ. δημάρχου κ. Ηρ. Λιόλιου οι κ. Γκουνός, Γκουντούρας, Γκουντρουμπής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας κ. Νικ. Παλάσκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας και οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημ. Οικονόμου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και απλοί πολίτες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass