ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Συνάντηση εργασίας Ευαγγέλου – Βαΐτση

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2014 13:28 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:35

 

 

Συνάντηση εργασίας με τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο κ. Χρήστο Βαΐτση είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, με αφορμή την άσκηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πεδίο βολής της Κρανιάς στις αρχές του ερχόμενου μήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αρχηγός Τ.Α ενημέρωσε τον κ. Ευαγγέλου για την συγκεκριμένη άσκηση, καθησυχάζοντάς τον αναφορικά με την ασφάλεια των υλικών που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στο πεδίο βολής.

Ο Αρχηγός Τ.Α δέχθηκε το αίτημα του κ. Ευαγγέλου να μεταβούν μαζί την ερχόμενη Πέμπτη στην Κρανιά Ελασσόνας, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων για όλα όσα πρόκειται να γίνουν στο πεδίο βολής.

Μετά τη συνάντηση των δυο ανδρών ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε:

«Είχα μια εποικοδομητική συνεργασία με τον κ. Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας και οφείλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Η συνεργασία του δήμου Ελασσόνας με όλους τους θεσμικούς φορείς της περιοχής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πλάνου μας. Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας μας είναι η άμεση και όσο το δυνατόν εγκυρότερη ενημέρωση των πολιτών για όλα τα θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους.

Συζήτησα με τον κ. Αρχηγό για την άσκηση που προγραμματίζεται στο πεδίο βολής της Κρανιάς, ζητώντας πληροφόρηση για τον βαθμό επικινδυνότητάς της και για τις συνέπειες που αυτή μπορεί να έχει στην υγεία των πολιτών. Επειδή έχουν ακουστεί πολλά κατά το παρελθόν , οφείλω να δηλώσω πως μετά την συνεργασία μας φεύγω απόλυτα ήσυχος.

Τον ευχαριστώ γιατί ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου και θα βρισκόμαστε μαζί, την ερχόμενη Πέμπτη, στην Κρανιά για να ενημερώσουμε με τον πλέον σοβαρό τρόπο τους κατοίκους της περιοχής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass