ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ KAΠΗ

Προσιτές διακοπές για τους Τυρναβίτες

ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2014 20:20 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:48

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Τυρνάβου προσφέρει το καλοκαίρι οικονομικές διακοπές προς τα μέλη των ΚΑΠΗ του Τυρνάβου, του Δαμασίου, του Αργυροπουλίου και των Δένδρων – Πλατανουλίων.

Και φέτος από τη διοίκηση των ΚΑΠΗ επελέγη η Λεπτοκαρυά, ενώ τα προηγούμενα χρόνια τόπος διακοπών μεταξύ άλλων ήταν η Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης και ο Νέος Παντελεήμονας

Και φέτος εκτός του γεγονότος ότι η επιλογή είναι η κοσμοπολίτικη Λεπτοκαρυά η διαμονή γίνεται σε ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής το ξενοδοχείο «Αφροδίτη».

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, απέναντι από την θάλασσα.. Πολύ κοντά υπάρχουν αγορά, Super Market και ταβέρνες.

Στο ισόγειο λειτουργεί αίθουσα ψυχαγωγίας, εστιατόριο και καφετέρια. Το ξενοδοχείο διαθέτει ασανσέρ και είναι τριών αστέρων. Τα δωμάτια έχουν τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό.

Η συμμετοχή για τις επτά ημέρες κατά άτομο είναι 205 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο και 180 ευρώ σε τρίκλινο δωμάτιο.

Περιλαμβάνει επτά διανυκτερεύσεις, πρωινό—μεσημεριανό και μεταφορά.

Οι οικονομικές διακοπές ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του τότε δημάρχου Τυρνάβου κ. Θανάση Νασίκα και το πρόγραμμα συνεχίστηκε επίσης με επιτυχία από τους δημάρχους κ. Χρήστο Κιτσίδη και Νίκο Μαλάκο.

Οι συμμετέχοντες περνούν υπέροχες στιγμές ξεγνοιασιάς ενώ και φέτος οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου υπόσχονται ότι το φαγητό θα είναι άριστης ποιότητας και θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής καθημερινά από τρία διαφορετικά φαγητά τα οποία συνοδεύονται από σαλάτα, φέτα και φρούτο.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Τα γκρουπ θα είναι των 30 ατόμων.

H πρώτη περίοδος είναι από αύριο Δευτέρα 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου και η δεύτερη περίοδος από Δευτέρα 7 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου

Και φέτος οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής κ. Απόστολος Γκανάτσιος, η αντιπρόεδρος κ. Αγλαΐα Εξάρχου και φυσικά η «ψυχή» της προσπάθειας η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κ. Άννα Σκουλαρίκη – Σίκαλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των ΚΑΠΗ του Δήμου Τύρναβου 24920 – 24 355 για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα έστω και τώρα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass