ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Οικονομικές διακοπές για τους Τυρναβίτες

* ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2013 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:36
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Αναχώρησε χθες το δεύτερο γκρουπ των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Τυρνάβου αφού και φέτος για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Τυρνάβου προσφέρει το καλοκαίρι οικονομικές διακοπές προς τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Τυρνάβου.
Φέτος εκτός του γεγονότος ότι η επιλογή είναι η κοσμοπολίτικη Λεπτοκαρυά, η διαμονή γίνεται σε ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής.
Η συμμετοχή για τις επτά ημέρες κατά άτομο είναι 200 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο και 175 ευρώ σε τρίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνει: επτά διανυκτερεύσεις, πρωινό—μεσημεριανό και μεταφορά.
Σύμφωνα με τα μέλη το φαγητό είναι άριστης ποιότητας και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής καθημερινά από τρία διαφορετικά φαγητά τα οποία συνοδεύονται από σαλάτα, φέτα και φρούτο.
Κοντά στους Τυρναβίτες βρέθηκε επίσης ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Νίκος Μαλάκος συνοδευμένος από τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Χαλούλη. Κατά τη διάρκεια του γεύματος συνομίλησαν με τους συμπολίτες οι οποίοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την περιποίηση του ξενοδοχείου και τον υπεύθυνο κ. Διονύση Κωστόπουλο. Επίσης ευχαρίστησαν τον πρόεδρος του Οργανισμού κ. Απόστολο Γκανάτσιο, την κ. Εξάρχου και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης καθώς και την υπεύθυνη συντονίστρια της διοργάνωσης κ. Άννα Σκουλαρίκη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass