ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΒΡΥΣΟ Η 1η ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Η πρώτη κατασκήνωση για τα λυκόπουλα

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2013 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:39
Η πρώτη κατασκήνωση των λυκόπουλων του νεοϊδρυθέντος 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λάρισας πραγματοποιήθηκε στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς, από 28 Ιουνίου μέχρι 6 Ιουλίου. Τα παιδιά επέστρεψαν με το σακίδιο γεμάτο αναμνήσεις, δράσεις και μοναδικές εμπειρίες.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου: «Με επιτυχία έληξε η κατασκήνωση, που πραγματοποιήθηκε στην Ανατολή Αγιάς, το γνωστό γραφικό χωριό του Κισσάβου, όπου πρόθυμα μας δέχτηκε και μας φιλοξένησε αυτές τις μοναδικές για όλους μας μέρες. Η κατασκήνωση αυτή στην οποία συμμετείχαν 16 λυκόπουλα ήταν ένας στόχος για όλους όταν τον Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε τη λειτουργία του νεοσύστατου 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λάρισας. Κανείς δεν πίστευε ότι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα μπορούσε να επιτευχθεί με επιτυχία η 1η κατασκήνωση. Το εγχείρημα φυσικά υποστηρίχθηκε από τους γονείς των παιδιών με την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους βαθμοφόρους του συστήματος.
Αρχηγός της κατασκήνωσης ήταν ο Λαμπρούλης Δημήτριος με υπαρχηγούς τους Λευκαδίτη Μάκη, Τριανταφύλλου Εύη, Ντούρου Μαρία και τους ανιχνευτές Ουλή Θανάση, Γκρέκα Άγγελο, Λαμπρούλη Στρατή και Φώλια Νίκο. Πολύτιμη ήταν η συμβολή της κ. Χρυσικού Μαρίας, της κ. Αποστολακοπούλου Σίσσυς και της κ. Λαμπρούλη Κατερίνας, οι οποίες προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν στην τροφοδοσία της κατασκήνωσης.
Στην τελετή λήξης, ο αρχηγός στην ομιλία του, ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολής Αγιάς «Ιωάννης ο Πρόδρομος» κ. Λιαράτσικα Περικλή και όλους τους γονείς και παλαιούς προσκόπους που προσφέρθηκαν για την πραγματοποίηση της κατασκήνωσης αυτής. Κλείνοντας την ομιλία του και μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, τόνισε ότι «εννιά ημέρες περιπέτειας, εμπειρίας, ζωντάνιας, χαράς, εκπαίδευσης, παιχνιδιού και συγκίνησης τελείωσαν. Η στιγμή του αποχωρισμού και της αναχώρησης πλησιάζει. Με την υποστολή της σημαίας και το σβήσιμο αυτής εδώ της φωτιάς, η 1η κατασκήνωση της 1ης Αγέλης Λυκοπούλων, είναι πλέον γεγονός... και το ταξίδι συνεχίζεται!».
Στη τελετή λήξης παρών ήταν ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Εφορείας Λάρισας κ. Νανούλης Κων/νος και οι αρχηγοί του 1ου και 2ου Συστήματος Λάρισας κ. κ. Κορέστης Αντώνης και Μακρής Πάρης».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass