ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ «Ε» ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ- ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ

«Κατεβαίνει» για Δήμαρχος Τυρνάβου ο Λάμπρος Βουγιατζής

* Στέλεχος της ΝΔ, διετέλεσε αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2013 20:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:42
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Την πρόθεσή του για ενεργό συμμετοχή και στις επόμενες δημοτικές εκλογές επισημοποιεί σήμερα στην «Ε» ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λάμπρος Βουγιατζής.
Ο κ. Βουγιατζής δηλώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου στον Δήμο Τυρνάβου διεκδικώντας παράλληλα και τη στήριξη, στην πρόθεσή του αυτή, από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του οποίου είναι μέλος, στο πρόσφατο συνέδριο του οποίου συμμετείχε ως εκλεγμένος σύνεδρος
Στη δήλωσή του προς την «Ε» ο κ. Βουγιατζής σημειώνει ότι «τα προβλήματα του τόπου μας δεν έχουν χρώμα. Η αντιμετώπιση τους απαιτεί πολύ δουλειά, γνώση, στρατηγική, μεθοδικότητα, ικανούς και αξιόλογους ανθρώπους να τα επιλύσουν».
Και συνεχίζει: «Ο κόσμος μας αλλάζει ραγδαία. Είναι στο χέρι μας να παλέψουμε δυνατά βάζοντας τη δική μας σφραγίδα σε μια προσπάθεια ανατροπής της σημερινής ζοφερής πραγματικότητας.
Ο τόπος μας, ο Δήμος Τυρνάβου, μας χρειάζεται όλους. Προχωράμε έχοντας τη στήριξη, την ενθάρρυνση και την παρότρυνση μεγάλου τμήματος της τοπικής κοινωνίας, αυτοδιοικητικών στελεχών, συνεργατών, ανθρώπων του μόχθου, της επιστήμης και του πνεύματος σε κοινή δημιουργική προσπάθεια με σεβασμό στον δημότη.
Εμείς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζήσαμε και ζούμε εδώ ως εργαζόμενοι οικογενειάρχες, ως άνθρωποι που δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας έχουμε υποχρέωση να προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο Δήμο καλύτερο αύριο.
Επίκεντρο της πολιτικής μας ο άνθρωπος, ο συνδημότης μας που ελεύθερα πρέπει να έχει καθοριστικό λόγο και άποψη στη λήψη αποφάσεων για τις υποθέσεις του Δήμου του, τις ανάγκες του, την καθημερινότητά του, τα οράματά του και τις προοπτικές της παραπέρα πορείας του τόπου του.
Το μέλλον του Δήμου Τυρνάβου είναι υπόθεση όλων μας. Ο τόπος μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αναδειχθούν.
Θα παλέψουμε όλοι μαζί ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις των καιρών, με εργατικότητα στρατηγική, όραμα και όπου χρειαστεί με επώδυνες ρήξεις, για το μέλλων των παιδιών μας και το καλό όλων μας. Να κάνουμε τον Δήμο μας τον καλύτερο στην Ελλάδα.
Σ’ αυτή την προσπάθεια δηλώνουμε παρόντες».
Η ξεκάθαρη δήλωση του κ. Βουγιατζή ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου στις ερχόμενες εκλογές ανατρέπει όσα μέχρι τώρα ίσχυαν στον χώρο της κεντροδεξιάς στον Δήμο Τυρνάβου όπου της δημοτικής παράταξης ηγείται ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Θανάσης Νασίκας μέλος της οποίας είναι και ο κ. Λάμπρος Βουγιατζής.
Επί δημαρχίας Θανάση Νασίκα διετέλεσε αντιδήμαρχος Πολιτισμού, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και μέλος της δημαρχιακής επιτροπής.
Όσοι στηρίζουν την υποψηφιότητά του μιλούν για ένα πρόσωπο νέο σε ό,τι αφορά στην ηλικία (γεννήθηκε το 1970) αλλά με μεγάλη εμπειρία στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Τυρνάβου αφού εκλέγεται συνεχώς και είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου έντεκα χρόνια τώρα. Ο κ. Λάμπρος Βουγιατζής με την επίσημη δήλωσή του σήμερα ανοίγει πρώτος ένα κύκλο συζητήσεων και διαβουλεύσεων ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στον Δήμο Τυρνάβου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass