ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗ:

«Επιτέλους να σπάσει το απόστημα Νασίκα στον Τύρναβο»

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2013 3:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:56
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Σε πολιτική, αλλά με βαρείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, αντεπίθεση κατά του πρώην δημάρχου Τυρνάβου κ. Θανάση Νασίκα προβαίνει σήμερα με δηλώσεις του στην «Ε» ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της δημοτικής παράταξης του κ. Νασίκα, στο Δημοτικό Συμβούλιο και πρώην αντιδήμαρχος κ. Λάμπρος Βουγιατζής ανταπαντώντας με σκληρές φράσεις στις επίσης σκληρές χθεσινές δηλώσεις του κ. Νασίκα κατά του προσώπου του.
Σήμερα ο κ. Βουγιατζής περνάει στην αντεπίθεση σημειώνοντας αρχικά ότι ο ίδιος πάντοτε, κατά τη διάρκεια της δημόσιας παρουσίας του προσπαθούσε να πολιτεύεται με βάση τις αρχές της μετριοπάθειας, της ψυχραιμίας και της σύνεσης.
Ο κ. Βουγιατζής κατηγορεί τον κ. Νασίκα ότι έχει σφυρηλατήσει μία ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης με τη «φαιδρή μεγαλομανία που τον κατατρέχει και επειδή προσπαθεί μέσω του συνδυασμού και των δημοτικών εκλογών να επιλύσει τις όποιες οικονομικές του ανασφάλειες και τα όποια προσωπικά του αδιέξοδα».
Επίσης ο κ. Βουγιατζής σημειώνει ότι δεν εξεπλάγην με το περιεχόμενο και ο ύφος των δηλώσεων του κ. Νασίκα, καθόσον αντιπροσωπεύουν δύο διαφορετικούς κόσμους.
Και ο κ. Βουγιατζής συνεχίζει: «Εκείνος κινείται στις ράγες της αρρωστημένης εγωπάθειας και των ιδιοτελών επιδιώξεων, ενώ ο ίδιος προτάσσω την ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και τον ορθό λόγο, χωρίς ανούσιες αντιπαραθέσεις που λαμβάνουν μάλιστα ενίοτε και έναν οδυνηρό προσωπικό τόνο.
Δημοσιοποίησα λοιπόν, την επιδίωξή μου να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου χωρίς τυμπανοκρουσίες και ξαφνικά αντιμετώπισα την οργή και τις αήθεις επιθέσεις του κ. Θανάση Νασίκα, μολονότι θα όφειλε να επιδείξει μία εκ διαμέτρου αντίθετη συμπεριφορά, αφού απευθύνεται σε έναν πρώην συνεργάτη του και σε ένα άνθρωπο που ήδη αποδεδειγμένα τον έχει στηρίξει έμπρακτα και με προσωπικό κόστος στάθηκε δίπλα του σε δύο συνεχόμενες ήττες. Ουδείς όμως πιο αγνώμων του ευεργετηθέντος.
Έτσι ο κ. Νασίκας τώρα με τις πράξεις του, το μόνο που καταφέρνει είναι να αιτιολογεί ο ίδιος την ακαταλληλότητά του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου. Όλοι συμπέραναν ότι ο κ. Νασίκας είναι ανίκανος να ηγηθεί εκ νέου της παράταξης καθότι είναι ένας κοινός υβριστής και συκοφάντης που δεν ξέρει να ενώνει και να πολλαπλασιάζει αλλά αντιθέτως διαιρεί, αφαιρεί και προκαλεί αντιπάθειες στην τοπική κοινωνία.
Γι’ αυτό άλλωστε και επανειλημμένα τον έχει αποδοκιμάσει, μέσω της κάλπης, ο κόσμος του Δήμου Τυρνάβου. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Τυρναβίτες και οι δημότες του Δήμου Τυρνάβου, χλευάζουν το ενδεχόμενο μιας νέας υποψηφιότητάς του με τον χαρακτηριστικό λόγο: «Περσινά ξινά σταφύλια», ενώ ακόμη και φίλοι του αγροτοσυνδικαλιστές τον αποκαλούν «νεκροθάφτη των κτηνοτρόφων».
Το «απόστημα Νασίκα» όμως επιτέλους πρέπει να σπάσει, καθώς συσσώρευσε πολλά δεινά στην παράταξη και στον Τύρναβο.
Νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και αξίες χωρίς παλαιοκομματικού τύπου ιδιοτέλειες, πρέπει να ασχοληθούν με τα κοινά για να προσφέρουν τον τόπο τους.
Δυστυχώς, ο κ. Νασίκας αυτό δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Δεν μπορεί να κατανοήσει ότι αποτελεί τροχοπέδη και στην ανάπτυξη του Τυρνάβου και στην επιτυχία της παράταξης.
Το λυπηρό μάλιστα είναι ότι δεν μπορεί να κατανοήσει την αναγκαιότητα της αλλαγής προσώπων και πολιτικών πρακτικών, επειδή έχει σφυρηλατήσει μία ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης με τη φαιδρή μεγαλομανία που τον κατατρέχει και επειδή προσπαθεί μέσω του συνδυασμού και των δημοτικών εκλογών να επιλύσει τις όποιες οικονομικές του ανασφάλειες και τα όποια προσωπικά του αδιέξοδα.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, οι καιροί έχουν αλλάξει.
Όλοι όσοι συμμετείχαν στον τελευταίο συνδυασμό, αλλά και οποιοσδήποτε πολίτης του Δήμου Τυρνάβου, έχουν το δικαίωμα να θεωρούν εαυτούς κατάλληλους για μία πιθανή υποψηφιότητα δημάρχου, χωρίς να παίρνουν προηγουμένως την έγκριση του κ. Νασίκα.
Μία νέα γενιά ανθρώπων, εντός του συνδυασμού και της κοινωνίας, διεκδικεί την προσφορά στα κοινά, σπάζοντας τα μονοπώλια του παρελθόντος. «Οι μόνιμοι υποψήφιοι δήμαρχοι», τύπου Νασίκα μας τελείωσαν, γιατί μυρίζουν παλαιοκομματική ναφθαλίνη.
 Ο κ. Βουγιατζής απευθυνόμενος στον κ. Νασίκα τονίζει: «Και κάτι τελευταίο: Τις επιστολές μου κ. Νασίκα τις γράφω μόνος μου καθότι είμαι σε θέση να γνωρίζω τα ελληνικά τουλάχιστον. Άλλοι χρειάζονται υποβολείς και μάλλον έχουν συνηθίσει να κρίνουν εξ΄ ιδίων τα αλλότρια λόγω των γνωστικών τους θελημάτων.
Παράλληλα, πρέπει να σας ενημερώσω κ. Νασίκα, ότι δεν με πτοούν οι ασχήμιες σας. Και άλλοι άνθρωποι στο παρελθόν έχουν υποστεί από εσάς ύβρεις και συκοφαντίες.
Ο καθ’ έξιν συκοφάντης λοιπόν και υβριστής Θανάσης Νασίκας χτύπησε και πάλι. Ποιος τον ακούει;».
Και ο κ. Βουγιατζής καταλήγει προς τον κ. Νασίκα: «Καλή τύχη, σίγουρα θα τη χρειαστείτε, τελεία και παύλα».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass