ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Αντάμωσαν οι Νιβολιανίτες

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2013 2:28 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:13
 
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Τοπική Κοινότητα Μεγαλοβρύσου, ο Δήμος Αγιάς και η ταβέρνα «Νιβόλιανη» πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το 8ο Αντάμωμα Νιβολιανιτών στην πλατεία του Μεγαλοβρύσου.
Χαιρετισμό στο αντάμωμα, το οποίο στοχεύει στη συνάντηση των απανταχού Mεγαλοβρυσιωτών και στη σύσφιξη των σχέσεών τους, απηύθυναν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιλτιάδης Χατζούλης, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευάγγελος Λάμπρου. Παραδοσιακοί χοροί της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, καθώς και νεότεροι ελληνικοί χοροί, παρουσιάστηκαν από χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας», ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με λαϊκό γλέντι υπό τους ήχους λαϊκοδημοτικής ορχήστρας, όπου τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Κατά τη διάρκεια της όλης εκδήλωσης λειτούργησαν εκθέσεις παλιών φωτογραφιών από την καθημερινή ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού, χειροποίητου κοσμήματος, αρωματικών βιολογικών κεριών και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.
Το αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, o ιερέας του χωριού π. Ιωάννης Ολαέρου, ο αντιδήμαρχος Αγιάς Βασίλης Σμυρλής, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγιάς «Καλυψώ» Γεώργιος Βαλάρης, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγιάς «Ηρακλείδης» Χριστίνα Γιαννουλέα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγιάς Θεόδωρος Σουλιώτης, Νικόλαος Στάθης, Βασίλης Καψάλης και Θωμάς Σιμούλης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Στέφανος Ριζούλης, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αγιάς Βασίλειος Χάμος, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μεγαλοβρύσου Μιχάλης Αμπελακιώτης, ο πρόεδρος του «Μιλτιάδη Δάλλα» Βασίλης Βαλάρης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου Περικλής Χασταλής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass