ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Καθαρίζονται δρόμοι στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2013 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:35
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Κίνδυνος θάνατος για τα οχήματα και τους επιβαίνοντες σε αυτά είναι πολλές διασταυρώσεις επαρχιακών δρόμων του Δήμου Τυρνάβου, αλλά κυρίως η συνδετήρια περιφεριακή οδός ΠΑΘΕ – Εθνικής οδού Λάρισας Κοζάνης (μέσω Γυρτώνης – Αμπελώνα). Λόγω των καιρικών συνθηκών σε πολλές διασταυρώσεις τα αγριόχορτα ξεπερνούσαν ακόμα και τα τρία μέτρα σε ύψος, ενώ κάλυπταν και μέρος του οδοστρώματος με αποτέλεσμα οι οδηγοί των οχημάτων να μην έχουν ορατότητα και να γίνονται συχνά τροχαία ατυχήματα με κίνδυνο να χαθούν και ανθρώπινες ζωές.
Ήδη εδώ και μέρες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Τυρνάβου κ. Ντίνος Κέντρας, σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία επανδρώθηκαν τα κατάλληλα μηχανήματα του Δήμου τα οποία και απομακρύνουν χόρτα και δένδρα που καλύπτουν την ορατότητα των οδηγών από δρόμους του Δήμου Τυρνάβου και κυρίως από διασταυρώσεις.
Μιλώντας για το θέμα αυτό στην «Ε» ο κ. Κέντρας τόνισε ότι μέριμνα του Δήμου είναι και η καθαριότητα των δρόμων, όπου είναι απαραίτητο παρεμβαίνουμε άμεσα. Ωστόσο καλό είναι και οι ιδιώτες που έχουν αγροτεμάχια ή οικόπεδα με μεγάλα αγριόχορτα να τα καθαρίσουν ώστε να αποτραπούν διάφοροι κίνδυνοι όπως η φωτιά.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass