ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Πολεοδομική χωροταξική καταγραφή σε Μεσάγγαλα- Καστρί Λουτρό

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2013 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:27

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΤΕΜΠΗ  (γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Ενισχύεται η κινητικότητα για τα παράλια καθώς υλοποιείται η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Τεμπών και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.  Προ ημερών  πραγματοποιήθηκε στα Μεσάγγαλα μια πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συνάντηση.

Θέμα της συνάντησης, η ανάδειξη,  αναβάθμιση και ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης, στην περιοχή Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό. Έτσι, αποφασίστηκε να καταγραφούν η Πολεοδομική, Χωροταξική και Περιβαλλοντική θέση,  οι ελλείψεις,  τα προβλήματα, να εντοπιστούν τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της περιοχής, να προταθούν πρόσφορες λύσεις που αφορούν στην ποιότητα ζωής και στην πρόοδο της παραλιακής ζώνης, να διευρυνθούν οι δυνατότητες συμμετοχής του Δήμου σε δράσεις για τη συγκεκριμένη περιοχή μεταξύ των οποίων Ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το  «Σύμφωνο των Δημάρχων»  όπου το Τεχνικό Επιμελητήριο είναι ο Εθνικός Συντονιστής)

Στη συνάντηση συμμετείχαν,  εκ μέρους του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας πενταμελής ομάδα Μηχανικών αποτελούμενη από τους Καλτσά Νίκο αρχιτέκτονα,  Βαρβαρούση Αργυρώ πολιτικό μηχανικό,  Αγγέλη Ελένη τοπογράφο,  Λέγο Στέφανο  χωροτάκτη, Χατζηαβραάμ Κέλυ ηλεκτρολόγο-μηχανολόγο, καθώς και  ο εκπρόσωπος του δημάρχου του Δήμου Τεμπών, κ. Τσάτσαρης Χρήστος αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Έργων, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ, Ζαφείρης Κώστας,  εκπρόσωποι του  εξωραϊστικού συλλόγου  Μεσαγγάλων,  του εξωραϊστικός συλλόγου  Καστρί Λουτρό, του συλλόγουεΕπαγγελματιών Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό, του συλλόγου Αλιέων, οι Ενεργοί Πολίτες Μεσαγγάλων,  οι εθελοντές της ομάδας ανάπτυξης Μακρής Στέλιος οικονομολόγος και Καλτσάς Βασίλης μηχανολόγος.

Η πρωτοβουλία και ο συντονισμός για τη συνάντηση εργασίας ανήκουν εξ΄ ολοκλήρου  στο σύλλογο επαγγελματιών Μεσάγγαλα και Καστρί Λουτρό.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass