ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Γραφείο ΕΟΠΥΥ στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2013 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:27
 
 
ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτριο Κοντό επισκέφθηκε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρο Πουλαράκη και τον πρώην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και πρώην δημοτικό σύμβουλο κ. Θέμη Αναστασίου και συζήτησαν διάφορα θέματα για τον Δήμο Φαρσάλων.
Συγκεκριμένα: 1) Προτάθηκε από τον δήμαρχο η δημιουργία γραφείου του Οργανισμού στην πόλη, παροχής διοικητικών υπηρεσιών, με παραχώρηση από το Δήμο χώρου στέγασης και κάλυψης των λειτουργικών δαπανών. Η πρόταση έγινε αμέσως αποδεκτή από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και πλέον απαιτείται η υποβολή σχετικού αιτήματος, μετά των σχετικών αποφάσεων συλλογικών οργάνων για την υλοποίηση της δράσης.
Επίσης, συζητήθηκε η προοπτική άμεσης δημιουργίας εθελοντικής ομάδας διασωστών στο Δήμο, η οποία έτυχε θετικής αποδοχής από τον πρόεδρο ΕΟΠΥΥ, ο οποίος επιπλέον πρότεινε και την παραχώρηση οχήματος - ασθενοφόρου, όταν ολοκληρωθεί η συγκρότηση της ομάδας.
Κατόπιν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Πουλαράκη, επισκέφθηκε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο με τον οποίο συζήτησαν την καταβολή αποζημιώσεων της παραγωγής αγροτών περιοχών του Δήμου Φαρσάλων. Ολοκλήρωση δεύτερου ελέγχου από τον ΕΛΓΑ, ενώ απομένει η αποστολή καταστάσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Τέλος, η πρόθεση του κ. Βασίλη Έξαρχου να δημιουργηθούν και λειτουργήσουν γραφεία ΕΛΓΑ στους Δήμους με στελέχωση από γεωτεχνικούς - γεωπόνους έτυχε αποδοχής από τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Φαρσάλων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass