Δήμος Ελασσόνας: 46 ωφελούμενοι Κοινωφελούς Εργασίας

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2013 16:33 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:38

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

 

 

 

Αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, κατόπιν σχετικής Απόφασης του Διοικητή του ΟΑΕΔ, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Όπως έγινε γνωστό, στο Δήμο Ελασσόνας θα απασχοληθούν για πέντε μήνες 46 ωφελούμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, οι οποίοι καλούνται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ και οπωσδήποτε μέχρι και αύριο Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, να προσέλθουν στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν συστατικό σημείωμα υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Επισημαίνεται ότι οι επιτυχόντες του οριστικού πίνακα για το Δήμο Ελασσόνας θα κληθούν να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, τα οποία θα ελεγχθούν για την πληρότητα και την ορθότητά τους, ώστε να προχωρήσει ο Δήμος στην πρόσληψη των ωφελουμένων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα e-Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

Οι ειδικότητες που θα απασχοληθούν στο Δήμο Ελασσόνας είναι: ΔΕ Φυσικοθεραπευτών 1 / ΠΕ Ψυχολόγων 1 / ΤΕ Πληροφορικής 1 / ΔΕ Βοηθοί Βρεφοκόμοι 2 / ΠΕ Διοίκηση Επιχειρήσεων 2 / ΠΕ Κοινωνιολόγων 2 / ΤΕ Οικονομικού 3 / ΠΕ Οικονομικού 3 / ΠΕ Διοικητικού 5 / ΤΕ Διοικητικού 5 / ΠΕ Νοσηλευτών 1 / ΤΕ Νοσηλευτών 2 / ΔΕ Νοσηλευτών 2 / ΔΕ Διοικητικού 15 / ΤΕ Πληροφορικής 1 (ΚΕΠ) .

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass