ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διανομή τροφίμων σε 150 άπορες οικογένειες

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2013 1:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:57
Τρόφιμα σε 150 άπορες οικογένειες της περιοχής μοιράστηκαν χθες, με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα που διανύουμε, κατόπιν πρωτοβουλίας της αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Ρένας Καραλαριώτου και με τη συμβολή των κυριών της Επιτροπής Φιλανθρωπικής Στήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Οι τοπικές επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής, συνδράμοντας το φιλάνθρωπό της έργο, προσφέροντας τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια διανεμήθηκαν σε συμπολίτες μας που χρήζουν βοήθειας.
Σε σχετική της δήλωση η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, κ. Ρένα Καραλαριώτου επισήμανε χαρακτηριστικά: «Παράλληλα, με την προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Αντιπεριφέρεια Λάρισας για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσω της κατασκευής σημαντικών έργων στην Π.Ε. Λάρισας, προσπαθούμε, ταυτόχρονα, να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν κάποια βασικά είδη διατροφής. Σήμερα, λοιπόν, δώσαμε τρόφιμα σε 150 οικογένειες του νομού μας, σε μία προσπάθεια να τις στηρίξουμε τις Άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα».
Κλείνοντας, η κ. Καραλαριώτου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις της περιοχής που, παρά την οικονομική κρίση, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Αντιπεριφέρειας, ενισχύοντας με την προσφορά τροφίμων την προσπάθεια που καταβάλλεται για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που βιώνουν καθημερινά δυσκολίες.
Η Επιτροπή Φιλανθρωπικής Στήριξης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας λειτουργεί υπό τον συντονισμό της κ. Βασιλικής Φώλια και συμμετέχουν οι κυρίες: Ελένη Κατσαούνη, Βικτωρία Λάππα, Μαρία Σπύρου, Δήμητρα Τουρσουνίδου, Μάγδα Βουκαλίδου, Ελένη Κατσαντώνη και Ελένη Αστάρα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass