ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εμπρακτη βοήθεια σε 500 οικογένειες

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2013 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:44
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σημαντικότατη υπήρξε για ακόμα μία φορά η προσφορά από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου.
Το προηγούμενο διάστημα έγινε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και ρούχων, υποδημάτων και παιχνιδιών σε περισσότερες από πεντακόσιες οικογένειες στον Τύρναβο, στον Αμπελώνα, στο Αργυροπούλι, τον Βρυότοπο, τον οικισμό της Αγίας Σοφίας. Επίσης σε Πλατανούλια, Δένδρα, Δελέρια και τη Ροδιά.
 Φέτος στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού η Διεύθυνση με επικεφαλής την προϊσταμένη κ. Θεολογία Κοκότη – Ταμπόση του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. και τους εργαζόμενους και σε συνεργασία με τους διευθυντές όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους συλλόγους διδασκόντων παρείχε βοήθεια σε τρόφιμα και σε άλλα είδη σε μαθητές και τις οικογένειές τους που είχαν ανάγκη. Επίσης σημαντική ήταν η προσφορά από το 4ο Δημοτικό Σχολείο σε τρρόφιμα από τους μαθητές για τούς συμπολίτες που τα χρειάζονται.
Τέλος ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων προσπαθεί για τη μέγιστη προσφορά στους πολίτες τού Δήμου Τυρνάβου .
Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Απόστολος Γκανάτσιος ο οποίος έχει την τελική ευθύνη όλων αυτών των κοινωνικών παρεμβάσεων ευχαριστεί όλους εκείνους, φυσικά πρόσωπα, σχολεία και φορείς για την έμπρακτη στήριξη στο έργο του Οργανισμού.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass