Π. Σαρχώσης: «Πολιτικά παιχνίδια μισαλλοδοξίας για τους πρόσφυγες»

Δημοσίευση: 19 Απρ 2015 22:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Συνέχεια δίνει σήμερα η δημοτική παράταξη «Συν-Πολιτεία Δήμου Τυρνάβου» του δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα που απασχολεί τη χώρα και κατ΄επέκταση όλη την Ευρώπη, με χιλιάδες μετανάστες να εισέρχονται στην Ελλάδα παράνομα, κυρίως από τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Η παράταξη του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση με αφορμή τα όσα το τελευταίο διάστημα είδαν το φώς της δημοσιότητας για το θέμα και την ενδεχόμενη εμπλοκή του Δήμου Τυρνάβου, αλλά και με την χθεσινή παρέμβαση του πρώην υφυπουργού και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δράση Πολιτών»  κ. Στέλιου Ρομτούλη, εξέδωσε  ανακοίνωση όπου σημειώνει μεταξύ άλλων ότι: « η Δημοτική Κίνηση «Συν-Πολιτεία», πιστεύει πως το διογκούμενο πρόβλημα των προσφύγων, ιδιαίτερα από χώρες που δοκιμάζονται από πολυετής εμφύλιες πολεμικές συρράξεις, χρειάζεται μια υπεύθυνη και συντεταγμένη αντιμετώπιση, στα πλαίσια μιας εθνικής και ευρωπαϊκής πολιτικής, η οποία πρέπει να έχει την συναίνεση των κοινωνιών. Άλλωστε οι εκφρασμένες απόψεις της σημερινής δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου, συμπλέουν και με την λογική της  Κεντρικής  Ένωσης Δήμων της χώρας».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στην χθεσινή δήλωση της δημοτικής παράταξης του   πρώην βουλευτή και υφυπουργού κ. Στέλιου Ροντούλη στην «Ε», χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει ευθέως σημειώνοντας:

 «Ο γνωστός γραφικός πρώην πολιτευτής, δεν μας εκπλήσσει για την προσπάθεια του, να ταυτίσει τις εθνικιστικές, ακροδεξιές και ρατσιστικές αντιλήψεις του, με την κοινωνία του δήμου Τυρνάβου. Η προσπάθεια αυτή αποτελεί νοσηρό παιχνίδι μισαλλοδοξίας και διαίρεσης της κοινωνίας, ως αποτέλεσμα της αρρωστημένης πολιτικής του σκέψης και διαδρομής.

Οι πολίτες του δήμου έχουν αποδείξει  εδώ και χρόνια, ότι μπορούν να ζουν σε μια κοινωνία πολύμορφη, ζωντανή, ανεκτική και έχουν απομονώσει τον παρωχημένο πολιτικάντη,  καθιστώντας τον πολιτικά ανενεργό και σε αχρησία, δείχνοντας ότι δεν τον έχει ανάγκη ο τόπος», καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση.              

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass