Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ:

«Το νερό νεράκι θα πούνε οι κάτοικοι του Δήμου Τεμπών»

Δημοσίευση: 30 Απρ 2015 11:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:33

Τη Δημοτική Αρχή Τεμπών και την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, καταγγέλλει η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, επειδή ενέκριναν τη «νέα» τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΤ, με αυξήσεις στα τιμολόγια ύδρευσης και άρδευσης. Αυξήσεις που σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Κολλάτου για την ύδρευση είναι 50% μεσοσταθμικά για όλο τον δήμο, αλλά βέβαια στην πραγματικότητα ξεπερνούν το 100%.

Στην ανακοίνωση της παράταξης, αναφέρονται και τα εξής:

«…Η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΤ ψηφίστηκε στο όνομα της «αδικίας», της «χαλαρής εισπρακτικής πολιτικής» και του «εξορθολογισμού». Τον πυρήνα αυτής της λογικής υποστηρίζει και η μείζων αντιπολίτευση (ΝΔ)που διαγκωνίζεται ως ο καλύτερος διαχειριστής της άγριας τοπικής φορολογίας, απλά στην τοποθέτησή τους δήλωσαν ότι πρέπει πρώτα να εξορθολογήσουμε τη λειτουργία της ΔΕΥΑΤ και μετά να γίνουν αυξήσεις!

Ως Λαϊκή Συσπείρωση θεωρώντας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό που πρέπει να δίνεται φθηνό και ποιοτικό στους δημότες καταψηφίσαμε τις αυξήσεις και ζητήσαμε τη δραστική μείωση των τιμολογίων του νερού. Απαιτούμε τιμολογιακή πολιτική που θα εξασφαλίζει φθηνό νερό στις λαϊκές οικογένειες, στους μικρούς και μεσαίους καλλιεργητές και κτηνοτρόφους, ενώ θα επιβαρύνει τις μεγάλες επιχειρήσεις. Διεκδικούμε τη γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό για τα έργα υποδομών ύδρευσης και άρδευσης, ενώ είμαστε ενάντια στην ΚΑΠ της Ε.Ε., που βάζει φραγμό στην ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, εμποδίζοντας την ολοκλήρωση σημαντικών έργων για την αξιοποίηση των υδάτινων πόρων στην περιοχή μας και γενικά στη Θεσσαλία».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass