Συνδρομή σχολείων και ΚΑΠΗ στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου

Δημοσίευση: 30 Απρ 2015 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:33

 

Mε αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, τα εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη και ο παιδικός σταθμός «Αρλεκίνος» - Παιδότοπος «Ντι Ντιτ» αποφάσισαν να συνδράμουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του Κοινωνικού Συσσιτίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, που λειτουργεί με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Ταμείου και της Ελλάδας, με τη συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης «ΘΕΣΙΣ».

Έτσι οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου συνέλεξαν χρήματα για την αγορά 50 κιλών αμνοεριφίων τα οποία και διατέθηκαν στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου. Παράλληλα, συμμετείχαν στην προσπάθεια συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων προσφέροντας 30 κιλά καπάκια, συνδράμοντας στη δράση τους με σύνθημα «Μην ξεχνάς... το καπάκι μην πετάς» στο πλαίσιο της ανακύκλωσης.

Από την πλευρά τους, οι λιλιπούτειοι μαθητές του παιδικού σταθμού «Αρλεκίνος» και παιδότοπου «Ντι Ντιτ» επισκέφθηκαν το χώρο της Τραπεζαρίας του Κοινωνικού Συσσιτίου όπου προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθώς ρούχα και παιχνίδια τα οποία δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επίσης, κατά τις εορταστικές ημέρες πραγματοποιήθηκε για τους σιτιζομένους του Κοινωνικού Συσσιτίου ένα κεφάτο μεσημεριανό γεύμα με τη συνοδεία του μουσικού σχήματος που απαρτίζεται από μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων. Παρών στην εκδήλωση και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης. Για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η προσφορά του αρτοποιείου «Μ. ΜΑΝΤΑ», των ζαχαροπλαστείων «ΦΟΝΤΑΝ» και «ΜΕΛΙΣΣΑ», του κρεοπωλείου «ΚΟΝΤΟΤΑΣΙΟΣ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» και των εμπόρων της «Κεντρικής Λαχαναγοράς Λάρισας». Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή των πολιτών που στήριξαν την προσπάθεια και επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

*Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στις προσπάθειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr), με το Κοινωνικό Συσσίτιο στο τηλ. 2410-566795 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Μύρων 7 αλλά και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410680243 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ Οικονόμου 8Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass