ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δεκαοκτώ αιτήματα για τα Μεσάγγαλα στον δήμαρχο

Δημοσίευση: 04 Μαϊ 2015 22:17 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:43

 

Με τον Δήμαρχο Τεμπών, κ. Κων.  Κολλάτο και τους Δημοτικούς συμβούλους του πρώην Δήμου Κάτω Ολύμπου, συναντήθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων στην ταβέρνα «Αγνάντι». Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Γελαδάρης, παρέδωσε φάκελο με κατάσταση δεκαοκτώ θεμάτων που αφορούν την παραλία Μεσαγγάλων,  λόγο την καλοκαιρινή σεζόν, ώστε η παραλία να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους παραθεριστές.

Ο δήμαρχος σχεδόν συμφώνησε στα περισσότερα θέματα, και υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο να μην υπάρχουν προβλήματα τους καλοκαιρινούς μήνες. Υποσχέθηκε πως θα ξεκινήσει η διαδικασία για να λειτουργήσει λαϊκή αγορά στα Μεσάγγαλα,  μία φορά την εβδομάδα σε  ειδικό χώρο.

Τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για τον καθορισμό του τιμολογίου ὐδρευσης, εκθέτοντας την άποψη να είναι ισότιμα τα τιμολόγια σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα Αιγάνης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος κ. Ζαφήρης Κων/νος , η κ. Αναγνωστοπούλου και σύμβουλοι οι κ.κ. Διψάνας Αχιλλέας, Ζάχος Βασίλειος και Νικολάου Γεώργιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass