ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 3,5 ΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 93 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ

Η «Ε» ενισχύει τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2015 0:55

 

Τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων του νομού και μέσω αυτών τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, αποφάσισε να στηρίξει φέτος η «Ελευθερία», με αφορμή τη συμπλήρωση των 93 χρόνων από την έκδοσή της.

Στη μεγάλη της αυτή πορεία, η «Ελευθερία» κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη του αναγνωστικού της κοινού, οικοδομώντας έναν ακατάλυτο δεσμό μαζί του, που της επέτρεψε να εξελιχθεί στην εφημερίδα των Λαρισαίων.

Η σχέση αυτή είναι αμφίδρομη, δημιουργώντας ταυτόχρονα και μια υποχρέωση απέναντι στους Λαρισαίους, τα συμφέροντα των οποίων η «Ε» υπηρετεί, με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης και της λαρισινής κοινωνίας.

Ως επιχείρηση, στην πορεία αυτών των δεκαετιών, έχει επιστρέψει ένα μέρος αυτής της αγάπης των αναγνωστών της, με σειρά κοινωνικών έργων και προσφορών σε ιδρύματα και φορείς της Λάρισας. Ακόμη και στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης δεν λησμονούμε την εταιρική ευθύνη απέναντι στην κοινωνία.

Έτσι, προχθές, η διεύθυνση της «Ελευθερίας», προσέφερε περί τους τρεισήμισι τόνους τροφίμων στα παντοπωλεία των δήμων του νομού.

Στη Λάρισα, η παράδοση έγινε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Ε» κ. Γ. Μιχαλόπουλο και τον, εκ των διευθυντών σύνταξης, κ. Δημ. Χατζηευθυμίου. Ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Δημ. Δεληγιάννης, η διευθύντρια Πρόνοιας του Δήμου κ. Έφη Ζιώγα και οι υπεύθυνοι του παντοπωλείου ευχαρίστησαν τη διεύθυνση της εφημερίδας για την προσφορά που πιάνει τόπο, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές, καθώς οι ανάγκες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Στον Δήμο Τεμπών τα τρόφιμα παρέλαβαν ο προέδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Σαΐτης και το μέλος του Κοιν. Παντοπωλείου κ. Στέλλα Κωσταρέλλου, ευχαριστώντας τον διευθυντή σύνταξης της Κυριακάτικης «Ε» κ. Χρ. Τσαντήλα.

Η αντιδήμαρχος Αγιάς κ. Χριστίνα Γιαννουλέα, ευχαρίστησε τον αρχισυντάκτη της «Ε» κ. Δημ. Κατσανάκη για την ενίσχυση του παντοπωλείου και συνεχάρη την εφημερίδα για την αρωγή της.

Στον Τύρναβο τα τρόφιμα παρέδωσε εκ μέρους της «Ε» στον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση και την πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη ο υπεύθυνος του Γραφείου Τυρνάβου της «Ε» κ. Κώστας Τσόλας.

Αναφερόμενος στην κοινωνική αυτή προσφορά ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχαρίστησε τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό «Ελευθερία» ενώ με την ευκαιρία και της συμπλήρωσης των 93 χρόνων από την ίδρυση της εφημερίδας ευχήθηκε «χρόνια πολλά», σημειώνοντας η χθεσινή προσφορά να γίνει παράδειγμα και προς άλλες επιχειρήσεις βοηθώντας έτσι έμπρακτα τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.

Τρόφιμα παραδόθηκαν και στα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων Ελασσόνας, Φαρσάλων και Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass