Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ

Καθημερινότητα τα προβλήματα στο ΠΕΔΥ Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2015 1:05

Ιδιαίτερη κίνηση καταγράφηκε χθες στο ΠΕΔΥ της Λάρισας, μετά την επανεργοποίηση της τηλεφωνικής γραμμής και τη δυνατότητα που είχαν μετά από μία εβδομάδα οι ασφαλισμένοι να κλείνουν ραντεβού με τους γιατρούς αλλά και να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά οι συνταγογραφήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη φορά τα … παράπονα των συμπολιτών προς την εφημερίδα είχαν να κάνουν με το συνεχές βουητό που αντιμετώπιζαν όταν καλούσαν τον συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό, αφού οι ασφαλισμένοι που εξυπηρετούνται καθημερινά από το ΠΕΔΥ ξεπερνούν τους χίλιους!

Όπως διευκρίνισε ο διοικητής του ΠΕΔΥ κ. Βαγγέλης Γραντζής, ίσως χρειαστούν μία ή δύο μέρες μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, οπότε οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να επιδεικνύουν υπομονή.

Μπορεί πάντως να λύθηκε ένα πρόβλημα αλλά είναι πολλά αυτά που παραμένουν στη συγκεκριμένη μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης, καθώς η παρατεινόμενη έλλειψη χρηματοδότησης από την πολιτεία δημιουργεί εικόνα εγκατάλειψης, που δεν έχει ακόμα επέλθει μόνο εξαιτίας του υπερβάλλοντα ζήλου των εργαζόμενων σε αυτή.

Η «Ε» έχει καταγράψει κατά το πρόσφατο παρελθόν τα σημαντικότερα από αυτά τα προβλήματα, όπως και την κραυγή αγωνίας των εργαζομένων.

Αρκεί, στην τωρινή συγκυρία να επισημάνουμε την έλλειψη απόλυτα απαραίτητων αναλώσιμων, όπως η γραφική ύλη ή τα «μελανάκια» στα φωτοτυπικά μηχανήματα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εκτύπωση των συνταγών των ασφαλισμένων.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass