Εξασφαλίστηκε εξοπλισμός στην Δ.Α. Λάρισας

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2015 12:57

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συνεχίζει τις προσπάθειες της, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, για την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Λάρισας, με μοναδικό της γνώμονα ότι «ασφαλής πολίτης σημαίνει πρωτίστως ασφαλής αστυνομικός».

Στο πλαίσιο επαφών που είχε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας με την ΕΠΑ Θεσσαλίας Α.Ε. και συγκεκριμένα με τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή και Διευθυντή Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων Λεωνίδα Μπακούρα, τον οποίο και ευχαριστούν δημοσίως εξασφαλίστηκαν η αγορά τριών φορητών ασυρμάτων για κάλυψη αναγκών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.           Η αγορά τριών επαναφορτιζόμενων φακών στη διάθεση της Διαχείρισης Υλικού της Δ.Α. Λάρισας προς κάλυψη αναγκών υφισταμένων υπηρεσιών της. Η αντικατάσταση κινητήρα στο ΕΑ 25324 του Β’ Α.Τ. Λάρισας το οποίο ήταν περίπου τρεις μήνες ακινητοποιημένο. Η αγορά φορητού Η/Υ προς κάλυψη αναγκών του ΤΕΕ της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας.

Τα ανωτέρω είδη παρελήφθησαν από το σωματείο των αστυνομικών και δόθηκαν δωρεά προς τις ανωτέρω Υπηρεσίες.

Παράλληλα, μετά από παρέμβαση προς τον Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, η Δ.Α. Λάρισας ενισχύθηκε με αυτοκίνητο 4x4, η κατανομή του οποίου έγινε από τον Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας στην ΟΠΚΕ.

Όπως επισημαίνει η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας «δεν έχουν εκλείψει οι ελλείψεις των Υπηρεσιών και τα προβλήματα της καθημερινότητας», ενώ συμπληρώνουν ότι «δε πρόκειται να σταματήσουμε τις προσπάθειες μας, μέχρις ότου όλοι οι συνάδελφοι να μπορούν να εκτελούν ασφαλείς και άνετοι τα καθήκοντα τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass