ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΣΕΡΒΟ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Όταν τα μεγάλα φορτηγά …ανεβαίνουν στους λόφους!

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2015 2:20

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό διαδραματίστηκε πριν λίγες ημέρες στους δρόμους και…στα υψώματα της Ελασσόνας με έναν Σέρβο οδηγό φορτηγού με επικαθήμενο όχημα που έμπαινε στην Ελασσόνα ερχόμενος από τη Λάρισα και που ξαφνικά βρέθηκε να βλέπει την Ελασσόνα από ψηλά!

Οδηγώντας επί της κεντρικής οδού Κων. Οικονόμου, λίγο πριν συνεχίσει κανονικά την πορεία του, διερχόμενος από την Ελασσόνα και συνεχίζοντας προς τα βόρεια της χώρας, «χάθηκε», αφού προτίμησε να στρίψει προς τα δεξιά στη στροφή του 3ου Δημοτικού Σχολείου και να οδηγηθεί μέσα από ένα στενό δρόμο, μετά από λίγα λεπτά στον λόφο του Προφήτη Ηλία!

Το περιστατικό συνέβη αργά τη νύχτα, και ο Σέρβος οδηγός, αφού αντιλήφθηκε πως δεν βρίσκεται στη σωστή πορεία προτίμησε να ξεκουραστεί λίγες ώρες και να χαλαρώσει. Άλλωστε, στον λόφο του Προφήτη Ηλία Ελασσόνας, που βρίσκεται απέναντι από τον λόφο του μοναστηριού της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, του δινόταν η μοναδική ευκαιρία να δει την πόλη της Ελασσόνας από ψηλά.

Αφού ξημέρωσε, έτρεξε και ζήτησε βοήθεια από την EXPRESS SERVICE της Ελασσόνας, που για αρκετές ώρες επιχειρούσε για τον απεγκλωβισμό του μεγάλου οχήματος από τον στενό δρόμο του λόφου του Προφήτη Ηλία, ενώ στην πορεία της όλης «επιχείρησης» χρειάστηκε και η απαραίτητη συνδρομή της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Μετά από αρκετές ώρες, η δύσκολη επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Σέρβος οδηγός, που, όπως είπε, πρώτη φορά ταξίδευε από τον δρόμο που διέρχεται από την Ελασσόνα, πήρε τον σωστό δρόμο και συνέχισε το ταξίδι του, σαφώς πιο προσεκτικός.

Όπως και να ‘χει, μετά την απρόβλεπτη περιπέτειά του, σίγουρα θα θυμάται για πολλά χρόνια την περιοχή Ελασσόνας και τον λόφο του Προφήτη Ηλία…

Χαρακτηριστική και εντυπωσιακή η φωτογραφία του Ανδρέα Νίκου, που απαθανάτισε το περιστατικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass