Επανεξελέγη πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ο Μ. Σακελλαρίου

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2015 14:20

Για όγδοη συνεχόμενη θητεία επανεξελέγη από την Γενική Συνέλευση των μετόχων που διεξήχθη την 17/12/2015 Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας ο κ. Μιχάλης Σακελλαρίου, γεγονός που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των μετόχων στο πρόσωπό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκλέχθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1994 και στόχος όλων των διοικήσεών του από τότε έως σήμερα είναι ο συνεχής εκσυγχρονισμός της επιχείρησης και η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και ασφάλειας στο επιβατικό κοινό κάτι που έχει καταστήσει το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας σημείο αναφοράς και πρότυπο για όλα τα ΚΤΕΛ της Ελλάδος τόσο από πλευράς υποδομών όσο και από πλευράς σύγχρονου στόλου, καινοτομίας αλλά και οργάνωσης συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της πόλης μας.

Δέσμευση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας που έχει πλήξει κάθε οικογένεια για παροχή φθηνότερου κόστους μετακίνησης μέσα από πακέτα προσφοράς εισιτηρίων (10 + 1 Δώρο) τις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών που δεν αυξήθηκαν παρά την αύξηση του Φ.Π.Α. αλλά μειώθηκαν καθώς και τις μηνιαίες κάρτες για μαθητές και πολύτεκνους.

Στη θέση του αντιπροέδρου επανεξελέγη ο κ. Καραγιώτας Γεώργιος, με μέλη τους κ. Γκατζόγια Σωτήριο, Νταφόπουλο Ιωάννη και Σοφιαζίδη Χρήστο, έμπειρους και καταξιωμένους μετόχους του Αστικού ΚΤΕΛ.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαριστούν τους Μετόχους για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύονται να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης άλλα και της πόλης μας σε ότι αφορά την συγκοινωνιακή εξυπηρέτησή της.

         

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass