Ο Κ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΗ Δ.Ε. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Νέος αντιδήμαρχος στο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2016 1:08

 

Από την 1η Ιανουαρίου 2016, καθήκοντα αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου, ανέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Χατζηκωνσταντίνου, αντικαθιστώντας τον κ. Χρήστο Χατζούλη, τον οποίο ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Θ. Νασιακόπουλος, κατά την τελετή παράδοσης της θέσης, ευχαρίστησε για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία του.

Ο κ. Χατζηκωνσταντίνου, γεννήθηκε στη Χάλκη όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΤΕΙ Λάρισας. Μιλάει Αγγλικά, είναι γνώστης Η/Υ και έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια γεωπονικού και οικονομικού ενδιαφέροντος. Έχει εργαστεί σε εταιρία σποροπαραγωγής, σε γεωπονικές εταιρίες, σε ελεύθερη εμπορία γεωργικών εφοδίων και προϊόντων και ως Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επί Υπουργίας Μάξιμου Χαρακόπουλου. Από νεαρή ηλικία και παράλληλα με τις σπουδές και τις άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα ενεργός αγρότης.Από τα μαθητικά του χρόνια έχει ασχοληθεί με τα κοινά και στη φοιτητική του περίοδο συνέχισε δυναμικότερα καθώς διετέλεσε πρόεδρος του σπουδαστικού συλλόγου της σχολής Τεχνολόγων Γεωπονίας, εκπρόσωπος σπουδαστών της σχολής και της συνέλευσης του ΤΕΙ Λάρισας.

Έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος και στη συνέχεια πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Λάρισας και είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής. Σε όλη του την πορεία δεν έπαψε να ασχολείται με τις δραστηριότητες του χωριού του και της ευρύτερης περιοχής, ενώ είχε εκλεγεί πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο νέων του Δήμου Πλατυκάμπου. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πλατυκάμπου και κατά συνέπεια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» του δημάρχου κ. Νασιακόπουλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass