ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ - Δ.Ο.Υ. ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Επισπεύδονται οι προσλήψεις στις Εφορίες

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2016 0:20

 

Σύμπτωση απόψεων, σε αρκετά από τα φλέγοντα για τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών θέματα διαπιστώθηκε στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων σης ΔΟΥ (ΠΟΕ - ΔΟΥ) με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλή. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, αν και η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική, υπήρξε θετική προσέγγιση από την πλευρά του ΓΓΔΕ για την επίλυση αρκετών προβλημάτων του κλάδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΠΟΕ - ΔΟΥ, ο κ. Πιτσιλής δεσμεύτηκε για την επίσπευση των προσλήψεων των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ, καθώς και για τη μεταφορά της απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής από το ΣΔΟΕ προς τη ΓΓΔΕ, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα επιδιώξει να χρησιμοποιηθούν τα κτίρια του ΣΔΟΕ προκειμένου να λειτουργήσουν σύντομα οι ΥΕΔΔΕ.

Ο γ.γΔΕ δήλωσε μάλιστα ότι θα υπάρξει αποκατάσταση των αδικιών που δημιουργήθηκαν στις τοποθετήσεις υπαλλήλων κατά τη μεταφορά των οργανικών θέσεων από το ΣΔΟΕ στη ΓΓΔΕ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα γίνουν διορθώσεις στις τοποθετήσεις». Αξίζει αν σημειωθεί ότι στην εν λόγω συνάντηση διαπιστώθηκε η πάγια θέση της ΠΟΕ -ΔΟΥ στην επιλογή των προϊσταμένων με διαφανή, μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια, και τήρηση διαδικασίας που θα διασφαλίζει την αξιοκρατία.

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων υπογράμμισε δε ότι είναι δεδομένο ότι θα διασφαλιστεί η διαδικασία, ενώ συμπλήρωσε ότι το γνωμοδοτικό συμβούλιο που είχε θεσπίσει η πρώην γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κα Σαββαΐδου ήταν προς θετική κατεύθυνση, αλλά ωστόσο μπορεί να βελτιωθεί η διαδικασία με την καθιέρωση γραπτής δοκιμασίας multiple choice.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass