ΣΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Εμπορική συνεργασία της WIND Ελλάς με τον όμιλο ΗΡΩΝ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2016 15:28

Στρατηγική συνεργασία στη λιανική αγορά ανακοίνωσαν η WIND Ελλάς και ο όμιλος ΗΡΩΝ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, τα καταστήματα WIND, καθώς και το ευρύτερο δίκτυο πωλήσεων της WIND Ελλάς, θα διαθέτουν στους καταναλωτές της ελληνικής αγοράς, ιδιώτες και επαγγελματίες, τα ανταγωνιστικά προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας του ομίλου ΗΡΩΝ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «χάρη στη συμφωνία αυτή, από τις αρχές του φθινοπώρου, τα προγράμματα του ομίλου ΗΡΩΝ θα αρχίσουν να διατίθενται από τα καταστήματα WIND και άλλα κανάλια πώλησης, δίνοντας στους καταναλωτές πρόσβαση σε προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας από την πρώτη σε πωλήσεις ιδιωτική εταιρεία προμήθειας ρεύματος στην Ελλάδα». Η WIND Ελλάς είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας, με περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια πελάτες. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας στην κινητή, τη σταθερή τηλεφωνία και το Internet, έχοντας επενδύσει συνολικά 3 δισ. ευρώ σε δίκτυα και υποδομές.

Ο όμιλος ΗΡΩΝ, με αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, αποτελεί μία από τις ελάχιστες καθετοποιημένες επιχειρήσεις του τομέα. Διαθέτει και λειτουργεί, ήδη, από το 2004, δύο σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο έξω από τη Θήβα, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος σχεδόν 600 MW.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass