ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Ελπίζουν σε καλύτερες μέρες οι Εφοριακοί…

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2015 22:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:00

 

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων στις Οικονομικές Υπηρεσίες του ν. Λάρισας. Η φετινή εκδήλωση έγινε την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο "Ποτάμι", όπου οι υπάλληλοι των Εφοριών σε εορταστικό κλίμα, με φιλική και χαλαρή διάθεση, διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Όπως επισήμανε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ελένη Μητρουλιά-Αδαμοπούλου, "το 2014 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κλάδο μας καθώς έφερε διαθεσιμότητες, απολύσεις, αξιολογήσεις, περικοπές αποδοχών και εργασιακή αβεβαιότητα. Ευχή όλων το 2015 να είναι καλύτερο τόσο για τον κλάδο μας όσο και για τις οικογένειες των εργαζομένων".    

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Ε. και γενικός σύμβουλος της  Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Μαυροειδής, ο οποίος απεκάλυψε, από τις επαφές που είχε η ΠΟΕ -Δ.Ο.Υ. με κυβερνητικά στελέχη, ότι "δεν θα υπάρξουν μειώσεις μισθών στους εργαζομένους και θα επαναπροσληφθούν οι απολυμένες καθαρίστριες" αλλά και ο γενικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας κ. Πασχάλης Τζιαστούδης, ο οποίος τόνισε πως "οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους, παρά τη στοχοποίηση που έχουν δεχτεί, έντιμα και ευσυνείδητα και παράλληλα θα αγωνίζονται με αποφασιστικότητα για την διεκδίκηση όσων μας αξίζουν, για ίση αμοιβή και ίση εργασία ".     

Να σημειώσουμε τέλος πως η διοίκηση του συλλόγου βράβευσε τα παιδιά των συναδέλφων που εισήχθησαν πέρυσι στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας (Δήμητρα Γκάτα, Καλλιόπη Σωτηροπούλου, Δημήτριο Μίχο, Παναγιώτα Τζιώρτζη, Θεοφανώ Παράσχου και Παναγιώτη-Αλέξανδρο Δόλγυρα). Τυχερός της πίτας ήταν ο κ. Θέμις Σταμούλης , ενώ του φλουρί αντιστοιχούσε σε ρολόι χειρός.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Στο μεταξύ αύριο η διοίκηση του συλλόγου, οργανώνει την παιδική αποκριάτικη γιορτή στις 6.30 το απόγευμα, στον παιδότοπο "Ντιτ-Ντιτ" ( στο 3ο χλμ της ΠΕΟ Λάρισας-Βόλου).

   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass