ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ "ΑΚΙΟΕ" ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ

"Δεν είναι αναπαυτήριο κομματικών στελεχών ο ΟΕΕ"

* Η παράταξη παρουσίασε τους υποψηφίους της στοχεύοντας στη 2η έδρα στο Δ.Σ. που στερήθηκε το 2013 για 1ψήφο!

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2016 9:52
Από τη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων στα γραφεία του Ο.Ε. στη Λάρισα Από τη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων στα γραφεία του Ο.Ε. στη Λάρισα

Με βασικό στόχο την ισχυροποίηση του οικονομικού επαγγέλματος μακριά από κομματικούς συσχετισμούς και επιδιώξεις και με την προσδοκία να κατοχυρώσει τη δεύτερη έδρα στο 7μελές διοικητικό συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος Θεσσαλίας, την οποία στερήθηκε για μία ψήφο στις προηγούμενες εκλογές, προσέρχεται στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (ΑΚΙΟΕ)

Η παράταξη παρουσιάζοντας χθες τους υποψηφίους για το Δ.Σ. του περιφερειακού Επιμελητηρίου και για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων από τη Θεσσαλία, ανέδειξε τις προτεραιότητές της, περιέγραψε το διεκδικητικό της πλαίσιο, αποκάλυψε το όραμά της για τον επιστημονικό φορέα και κάλεσε τα μέλη "να στηρίξουν την αδέσμευτη φωνή της ΑΚΙΟΕ για ένα Επιμελητήριο ανεξάρτητο και διεκδικητικό"…

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

" Λειτουργούμε αδέσμευτα και ακηδεμόνευτα από όλους αυτούς που έχουν μέχρι σήμερα παγιδεύσει το ΟΕΕ και το έχουν βάλει στο περιθώριο της κοινωνίας και του Οικονομικού γίγνεσθαι, επισήμαναν. Εργαζόμαστε στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα ως λογιστές /φοροτεχνικοί, οικονομικοί αναλυτές – κοστολόγοι, οικονομολόγοι παραγωγής, μελετητές , σύμβουλοι επιχειρήσεων, αναλυτές- προγραμματιστές πληροφοριακών συστημάτων, στην εφοδιαστική αλυσίδα, στην ανάλυση δεδομένων, στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ως τραπεζικοί, οικονομολόγοι σε ελεγκτικό μηχανισμό της πολιτείας, οικονομολόγοι σε ελεγκτικές εταιρείες και καθηγητές σε όλες της βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Ζούμε από την εργασία μας και όχι από την συνδικαλιστική μας δραστηριότητα. Επιδιώκουμε την κατοχύρωση και την αναβάθμιση του επαγγέλματος, την κατοχύρωση της θέσης μας στην κοινωνία και επιθυμούμε να γίνει το ΟΕΕ το σπίτι όλων των οικονομολόγων και όχι αναπαυτήριο κομματικών στελεχών.

Μακριά από κομματικούς συσχετισμούς αδέσμευτα, ακηδεμόνευτα, με πολιτική άποψη πάντα με γνώμονα ότι το ΟΕΕ θα πρέπει να γίνει ο οργανισμός για το οικονομολογικό επάγγελμα ο οποίος θα είναι προσανατολισμένος στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος με την ενίσχυση του επαγγέλματος του οικονομολόγου και την συμβολή του στην ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη για όλους. Έχουμε την γνώση την δύναμη το ηθικό ανάστημα και το όραμα να οδηγήσουμε το Ο.Ε.Ε. στην πορεία που ονειρευόμαστε, που μας αξίζει και έχει ανάγκη ο τόπος".

Οι υποψήφιοι απευθυνόμενοι στους συναδέλφους τους ζήτησαν την συμμετοχή και την ενίσχυση της ΑΚΙΟΕ λέγοντας χαρακτηριστικά πως: .

"Εσύ που μέχρι σήμερα μας εμπιστεύτηκες και μας στήριξες δίνοντας την δυνατότητα στην παράταξη να εκπροσωπείται συνεχώς από το 1998 στο Δ.Σ. του 7ου Π.Τ. Θεσσαλίας του Ο.Ε.Ε, που είτε μας ψήφισες είτε όχι, έχεις διαπιστώσει πως είμαστε η μόνη, ζωντανή, ανυποχώρητη, σταθερή και ακομμάτιστη φωνή σε κάθε περίπτωση επιστημονικής και επαγγελματικής διεκδίκησης. Εσύ που όλα αυτά τα χρόνια συσπειρώθηκες και πάλεψες                                                       μέσα από τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς μας συλλόγους                                        για τα καθημερινά μας προβλήματα, που εξοργίζεσαι – αγανακτείς αλλά και απαιτείς να πάψουν να σε θεωρούν επιστήμονα δεύτερης διαλογής, ψήφισε επιστημονικά και επαγγελματικά και όχι κομματικά".

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΚΙΟΕ

Οι δέκα υποψήφιοι της ΑΚΙΟΕ για τη διοίκηση του 7ου Τ.Π Θεσσαλίας είναι οι εξής: ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΥΗ, ΖΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΜΑΛΑΜΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΜΠΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΗΣ, ΣΑΛΑΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΦΑΤΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Για το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων οι υποψήφιοι από τη Θεσσαλία είναι οι: ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ, ΖΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΛΑΜΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ, ΜΠΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΛΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΗΣ, ΣΑΛΑΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΑΤΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΜΠΡΟΥΖΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass