"Μέτωπο" εμπόρων - υπαλλήλων για τις Κυριακές

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 15:15

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου ν. Λάρισας, καλεί στη σύσκεψη που διοργανώνει, μεθαύριο Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 7 μ.μ, στα γραφεία του, τα Δ.Σ. των σωματείων των εργαζομένων στο Εμπόριο και τα Δ.Σ. των Εμπορικών Συλλόγων Λάρισας, Φαρσάλων, Τυρνάβου, Ελασσόνας, της ΟΕΒΕ Λάρισας και των σωματείων των ΕΒΕ, με αφορμή την απεργία στον κλάδο του εμπορίου την Κυριακή 15 Ιουλίου, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν κοινό πλαίσιο αιτημάτων, αλλά και πρωτοβουλίες για  την αγωνιστική διεκδίκηση της νομοθετικής κατοχύρωσης της κυριακάτικης αργίας.

Αφετηρία της προσπάθειας αυτής είναι τα κοινά προβλήματα εργαζομένων και μικροεπαγγελματιών και η αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας με πυξίδα τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες. Ανάγκες που αφορούν το δικαίωμα στην ξεκούραση, στο δημιουργικό χρόνο με τις οικογένειές μας και το φιλικό μας περιβάλλον, στη διασκέδαση, στη δωρεάν πρόσβαση σε πολιτιστικές δράσεις, σε κάθε πεδίο των ενδιαφερόντων μας, στις φθηνές, ποιοτικές διακοπές, στον ελεύθερο χρόνο", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass