Ξεκίνησε η "λαχειοφόρος" των Λαρισαίων κρεοπωλών

* ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2018 22:06
Ο πρόεδρος της συντεχνίας Ευάγγ. Ρίζος δείχνει την αφίσα που θα έχουν τα κρεοπωλεία που μετέχουν στην προωθητική ενέργεια Ο πρόεδρος της συντεχνίας Ευάγγ. Ρίζος δείχνει την αφίσα που θα έχουν τα κρεοπωλεία που μετέχουν στην προωθητική ενέργεια

Με ένα "μεγάλο ευχαριστώ" για τα τόσα χρόνια εμπιστοσύνης και με την προτροπή προς τους καταναλωτές να προτιμούν το κρεοπωλείο της γειτονιάς , "στόλισαν" την αφίσα τους που προαναγγέλλει τη κλήρωση μεγάλων δώρων με τις αγορές κρεάτων, τα μέλη της συντεχνίας κρεοπωλών ν. Λάρισας.


  Η προωθητική ενέργεια των Λαρισαίων κρεοπωλών, που έχει προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον, με τον πρόεδρο της συντεχνίας Ευάγγελο Ρίζο να γίνεται περιζήτητος στα μέσα ενημέρωσης της χώρας, άρχισε από χθες να παίρνει… σάρκα και οστά.
Στα καταστήματα των 25 περίπου μελών της συντεχνίας, αναρτήθηκε η σχετική αφίσα προκειμένου ο καταναλωτής να γνωρίζει τα καταστήματα που μετέχουν στη διαδικασία της κλήρωσης δώρων, παίρνοντας το ειδικό κουπόνι.
Να θυμίσουμε πως οι συγκεκριμένοι κρεοπώλες της Λάρισας που μετέχουν στην προωθητική αυτή ενέργεια, ως "απάντηση" στην κρίση και στην εποχή των χαμηλών τζίρων, απόρροια της έντασης του ανταγωνισμού που υφίσταται ο κλάδος από τις πολυεθνικές και τα σούπερ μάρκετ, θα διαθέτουν στους πελάτες τους για αγορές κρεάτων άνω των 20 ευρώ, κουπόνια.  Για κάθε αγορά 20 ευρώ θα αντιστοιχεί ένας λαχνός, η κλήρωση των οποίων θα πραγματοποιηθεί κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, με 16 συνολικά δώρα (ηλεκτρικές συσκευές, κινητά, λάπτοπ, τάμπλετς, ποδήλατα κ.α).
"Ελπίζουμε και είμαστε αισιόδοξοι πως η ενέργεια αυτή, θα βρει ανταπόκριση από τον Λαρισαίο καταναλωτή και θα ενισχύσει τους δεσμούς μαζί του σχολιάζει ο πρόεδρος της συντεχνίας Ευάγγελος Ρίζος. Κινούμαστε πάντα με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων μας και τον υγιή ανταγωνισμό και η υιοθέτηση του μέτρου αυτού συνιστά έναν τρόπο επιβράβευσης των καταναλωτών μας που χρόνια τώρα μας στηρίζουν".ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
 Αξίζει να σημειωθεί πως η συντεχνία το τελευταίο διάστημα εξετάζει και τη διεύρυνση του κοινωνικού της έργου υπέρ αναξιοπαθούντων ατόμων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης. Η διοίκηση της συντεχνίας θεωρώντας ότι η συλλογικότητα, το αίσθημα αλληλεγγύης και η προσφορά είναι έννοιες αλληλένδετες με τον κλάδο, την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 23 Οκτωβρίου σε ειδική συνέλευση των μελών που θα διεξαχθεί στις 7 το απόγευμα στην καφετέρια "Franklin"(Παπαναστασίου 70) θα αναζητήσει τρόπους έκφρασης και υλοποίησης συνειδητών και πρωτίστως ανιδιοτελών κοινωνικών πράξεων. 

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ
          

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass