"Ανάσα" για την αγορά η «Λευκή Νύχτα» της Ελασσόνας!

ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ «ΖΕΣΤΑΝΑΝ» ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΡΑΔΙΑ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:11

Ήταν ακόμη μια επιτυχημένη «Λευκή Νύχτα», πέμπτη χρονιά στη σειρά, του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας.

Μια ξεχωριστή και διαφορετική νύχτα από τα καθιερωμένα για την Ελασσόνα και την αγορά της, αφού δεκάδες καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ελασσόνας και επισκέπτες γειτονικών περιοχών… έδειξαν πως την περίμεναν και ντυμένοι χοντρά «απλώθηκαν» στους δρόμους και στα καταστήματα κυρίως στο κέντρο της Ελασσόνας, στα σοκάκια της κεντρικής αγοράς της Βενιζέλου, στον κεντρικό δρόμο της 6ης Οκτωβρίου και όχι μόνο. Η αγορά «ξύπνησε» και «ζωντάνεψε» για τα καλά έστω και για λίγες ώρες, με τον κόσμο να πηγαινοέρχεται, να «χαζεύει» βιτρίνες, να χαίρεται και να διασκεδάζει αλλά και να ψωνίζει. Άλλωστε τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά έως αργά τη νύχτα, έχοντας ελκυστικές προσφορές, προνομιακές τιμές, «εκπτώσεις» και δωράκια.
Ο «τζίρος» των περισσοτέρων καταστημάτων κινήθηκε σε καλά επίπεδα σε σύγκριση και με τις άσχημες και άνυδρες εποχές που ζούμε, αν και οι καταναλωτές που ήθελαν να ψωνίσουν, έδειχναν πιο συγκρατημένοι από άλλες χρονιές και κυρίως πιο αναποφάσιστοι σε σύγκριση και με τα περυσινά(…όπως μας εκμυστηρεύθηκαν καταστηματάρχες). Σύμφωνα με κάποια πρώτη αποτίμηση, καλύτερα τα πήγαν σε κίνηση και «τζίρους» κυρίως τα καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων, καταστήματα παιχνιδιών και ειδών δώρων και βέβαια τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Τα τελευταία ήταν για ώρες γεμάτα, αφού οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δεν βοηθούσαν για παρατεταμένες βόλτες στην αγορά. Όπως και νάχει, τα χαμόγελα και η ικανοποίηση… είχαν την τιμητική τους για τον εμπορικό κόσμο της Ελασσόνας και για τους υπεύθυνους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τέλος, οι άνθρωποι του διοργανωτή Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, με έκδηλη την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της «βραδιάς – γιορτής» για τον εμπορικό κόσμο της Ελασσόνας και για τους καταναλωτές, ευχαρίστησαν τους καταστηματάρχες και όλους τους φορείς που συμμετείχαν και βοήθησαν, φροντίζοντας για μια ακόμη επιτυχημένη «Λευκή Νύχτα». Και τελικά «έπιασε τόπο» το σύνθημα – προτροπή προς το καταναλωτικό κοινό: «Στηρίζοντας την τοπική αγορά στηρίζεις μια οικογένεια»!  ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass