Συνωστισμός στο «Επενδύω Θεσσαλία»

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2019 15:16

Αίτημα για παράταση του προγράμματος «Επενδύω στη Θεσσαλία» υπέβαλε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας η διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ, που υλοποιεί η περιφέρεια μέσω του ΕΣΠΑ έχει κεντρίσει το επενδυτικό ενδιαφέρον και οι οικονομολόγοι ζητούν να εξεταστεί το ενδεχόμενο παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προτάσεων, έως το τέλος Νοεμβρίου 2019.

Θυμίζουμε πως η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 17 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται μεθαύριο Παρασκευή στις 18 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα προβλέπει τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων από 50.000 έως 400.000 ευρώ και αφορά στην ίδρυση, τον εκσυγχρονισμό και την τεχνολογική αναβάθμιση των επιχειρήσεων, προκειμένου να βελτιώσουν την παραγωγική τους δραστηριότητας και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Το ποσοστό της επιδότησης ανέρχεται σε 60%, ωστόσο στην περίπτωση πρόσληψης προσωπικού, αυξάνεται στο 70%. Εκτός από τις επιχειρήσεις, δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν και φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα προχωρήσουν στην ίδρυση επιχείρησης στο διάστημα που θα είναι ανοικτό το πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass