Ξεκίνησαν οι αιτήσεις από τις πολύτεκνες αγρότισσες

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΩΝ 1.000 € - ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΠ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2019 15:13

Από χθες δίνεται εκ νέου η δυνατότητα σε πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες μητέρες να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για το πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων σε 4.000 τρίτεκνες και 1.000 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), έτους 2019.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τις ενδιαφερόμενες γίνεται, μέσω των ΚΕΠ όλης της χώρας και θα έχει διάρκεια έως και τις 2 Δεκεμβρίου 2019. Το χρηματικό βοήθημα σε τρίτεκνες και πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες θα καταβληθεί με πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους και είναι συνολικού ύψους 700 ευρώ και 1.000 ευρώ, αντίστοιχα. Η δυνατότητα της εκ νέου υποβολής αιτήσεων αφορά αποκλειστικά, όσους δικαιούχους δεν υπέβαλαν αίτηση και δεν έλαβαν την εν λόγω παροχή. Τα δικαιολογητικά, που θα συνοδεύουν τις αιτήσεις, πρέπει να αποσταλούν αυθημερόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταβολή της παροχής εντός του Δεκεμβρίου 2019.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass