Κύριο μέλημα το κοινό συμφέρον των οικονομολόγων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2019 22:43

Συνάντηση ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής πραγματοποίησαν προχθές μέλη της παράταξης "ΠΟΦΕΕ Συν. Δυνάμεις". Στη διάρκειά της ακούστηκαν απόψεις, εκφράστηκαν θέσεις και οριοθετήθηκαν στόχοι και προγραμματισμοί για το μέλλον του ΟΕΕ

και του κλάδου γενικότερα. Στη συνάντηση, που έγινε στο Εμπορικό Επιμελητήριο, παρευρέθηκαν νυν αντιπρόσωποι και μέλη καθώς και οι υποψήφιοι της παράταξης στη Λάρισα για το Δ.Σ. Νάτσιος Νικόλαος, Κίσσας Νικόλαος, Μακρυγιάννη Ελένη, Φατούρας Κωνσταντίνος και για τη ΣτΑ Παπαποστόλου Βασίλειος, Νάκα Αγλαΐα, Συγγούνα Μαρία, Μπαλογιάννη Ειρήνη και Γιοντζής Χαράλαμπος. Όπως χαρακτηριστικά επισημάνθηκε η πλειοψηφία των οικονομολόγων που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι με την παράταξή τους είναι λογιστές – φοροτεχνικοί, με τη δέσμευση να αφιερώσουν σημαντικό μέρος του προσωπικού τους χρόνου για το κοινό συμφέρον. "Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε ούτε «διαχειριστές» ούτε «νομείς» εξουσίας ούτε βλέπουμε την ψήφο των συναδέλφων σαν στήριγμα για την κομματική μας ή επαγγελματική ανέλιξη, επισήμαναν θέτοντας ως πρώτιστο στόχο την κατοχύρωση του επαγγέλματος και των προοπτικών των Οικονομολόγων. " Αποτελούμε μία παράταξη που φέρει το βάρος της ευθύνης για την ομαλή λειτουργία τόσο του επιχειρηματικού κόσμου όσο και των κρατικών υπηρεσιών, καθώς χτίζουμε καθημερινά τις γέφυρες διασύνδεσης αυτών των δύο τεράστιων πυλώνων, με στόχο ένα υγιές επιστημονικό, εργασιακό και επιχειρηματικό περιβάλλον" τόνισαν χαρακτηριστικά. Οι κυριότερες θέσεις τους όπως την ανέδειξαν στη συνάντηση σχετίζονται με την κατοχύρωση και διεύρυνση των δικαιωμάτων τους, με την αναγνώριση του ρόλου και της πρόσθετης εργασίας των Λογιστών-Φοροτεχνικών, που πρέπει να αμείβεται, με την ενεργητική και ουσιαστική συμμετοχή στην διαμόρφωση των φορολογικών νόμων, με τον περιορισμό και εξορθολογισμό των προστίμων που αφορούν στους λογιστές, με την ανταποδοτικότητα των εισφορών των μελών στο Ο.Ε.Ε, με την άμεση τροποποίηση του κώδικα δεοντολογίας, με την αντιμετώπιση του παρανόμου φαινομένου λειτουργίας λογιστικών γραφείων, με τη δημιουργία δωρεάν ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης, με την τήρηση του ασυμβίβαστου διπλού ρόλου λογιστή – ελεγκτή και με την εγγραφή των πτυχιούχων των Α.Τ.Ε.Ι στο ΟΕΕ, με την αξιοκρατική αξιολόγηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass