Σε συνεχή δράση ο ΣΘΕΒ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 15:10

Σε πλήρη λειτουργία και μέσω και της εξ αποστάσεως εργασίας, παραμένουν όλες οι υπηρεσίες του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Έχοντας αναπροσαρμόσει μια σειρά από διαδικασίες ο ΣΘΕΒ ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες των μελών του υπό τις παρούσες ακραίες συνθήκες.


Όλα τα τμήματά του, το τμήμα Υποστήριξης Μελών,  το τμήμα Ενημέρωσης, το τμήμα της Εκπαίδευσης,  με την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας,  των πρακτικών «home office»  αλλά και την υποστήριξη του προσωπικού ασφαλείας, συνεχίζουν να εργάζονται, ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για όσο διάστημα διαρκέσουν οι «παρενέργειες» από τον Covid-19 στην κοινωνία και την οικονομία.
 Οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιάσκεψης με μεγαλύτερη συχνότητα, ώστε να λαμβάνονται αποφάσεις για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.  Στην παρούσα συγκυρία, η αξιοποίηση της τηλεργασίας από τις επιχειρήσεις δύναται να καταστεί καθοριστικά ωφέλιμη για τη λειτουργία τους. Η προσαρμογή τους δύναται να αξιοποιήσει τεχνολογικές εφαρμογές, οι οποίες προσφέρονται είτε με χαμηλό κόστος είτε ακόμη και δωρεάν.
Σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ κα Έλενα Καματέρη «οι δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες για την εξ αποστάσεως απασχόληση επιτρέπουν στον ΣΘΕΒ να παραμείνει, στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, ένας ισχυρός σύμμαχος της επιχειρηματικής κοινότητας και να στηρίξει την προσπάθεια όλων να εξέλθουν αλώβητοι αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης. Η κοινωνία καλείται, σήμερα, να παραμείνει ψύχραιμη, η ιατρική κοινότητα να κερδίσει το στοίχημα της ζωής κι οι επιχειρηματίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα να κρατήσουν ζωντανή την οικονομία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass