Θωρακίζονται από τον αθέμιτο ανταγωνισμό οι αρτοποιοί

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ - ΟΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ «ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ»

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2023 11:40
Από τη χθεσινή Συνέλευση της Συντεχνίας στο Επιμελητήριο Από τη χθεσινή Συνέλευση της Συντεχνίας στο Επιμελητήριο

Η δημιουργία ιντερνετικής πρωτοποριακής εφαρμογής, η οποία θα βοηθά τους επαγγελματίες αρτοποιούς να προωθούν ποιοτικά προϊόντα, να ελέγχουν τιμές αλλά και προσφορές, όσο και τους τιμοκαταλόγους των επιχειρήσεών τους, παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποίησαν σε αίθουσα του Επιμελητηρίου τα μέλη της Συντεχνίας Αρτοποιών Λάρισας.

Η εφαρμογή που θα «τρέχει» τόσο σε κινητά τηλέφωνα όσο και σε υπολογιστές PC, θα μπορεί να συγκρίνει ανά πάσα στιγμή τις τιμές των προϊόντων, σε μια προσπάθεια της Συντεχνίας να μπει «τάξη στην αγορά αρτοποιητικών ειδών και να χτυπηθεί η αισχροκέρδεια προς όφελος του καταναλωτικού κοινού, ιδίως στις δύσκολες ημέρες που όλοι βιώνουμε σήμερα. Η εφαρμογή πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία σύντομα, πρωταρχικά στον νομό Λάρισας και πιθανόν αργότερα σε άλλες περιοχές της χώρας.
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Όσον άφορα στη Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αλέξανδρος Γκούλιος στάθηκε ιδιαίτερα στη γενικότερη ακρίβεια που μαστίζει την αγορά, λόγω των αυξημένων τιμών στην ενέργεια (καύσιμα, πρώτες ύλες), επισημαίνοντας πως από τις ανατιμήσεις επλήγη ανεπανόρθωτα μεγάλο ποσοστό συναδέλφων. «Σχετικά με το ενεργειακό πρόβλημα, τόνισε, πως η διοίκηση της Συντεχνίας αναμένει απάντηση σε πρόταση, η οποία υποβλήθηκε στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα και αφορά τη συγκεκριμενοποίηση των οικονομικών κινήτρων και μέτρων στήριξης των Ενεργειακών Κοινοτήτων, που περιμένει εδώ και καιρό τόσο η αγορά όσο και οι πολίτες.
ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ
Εξάλλου τονίστηκε πως πάγιο και δίκαιο αίτημα των αρτοποιών αποτελεί η επαναφορά της ονομασίας «Φούρνος» αποκλειστικά στα αρτοποιεία, στους Φούρνους της Γειτονιάς και η απαγόρευση της εκμετάλλευσης του ονόματος από μεγάλες τροφικές αλυσίδες, που παραπλανεί το καταναλωτικό κοινό.
Γ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass