ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΚΡΥΒΕ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

Στο "τιμόνι" της ΟΕΒΕΛ ο Δημ. Παληογιάννης

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2014 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:57

 Όπως αναμενόταν ο Δημ. Παληογιάννης , θα είναι για την επόμενη τριετία ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων ν. Λάρισας. Ο πρόεδρος του σωματείου Ιδιοκτητών συνεργείων αυτοκινήτων ν. Λάρισας και μέχρι πρότινος γ. γραμματέας του Δ.Σ., αναλαμβάνει στο εξής σε μια δύσκολη εποχή για τους μικρομεσαίους, το "τιμόνι" της Ομοσπονδίας . Η νεοεκλεγείσα 11μελής διοίκηση, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της περασμένης εβδομάδας, συγκροτήθηκε προχθές το βράδυ σε ειδική συνεδρίαση στο Επιμελητήριο σε σώμα αλλά η όλη διαδικασία έκρυβε εκπλήξεις… Και αυτό γιατί η "Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση" αν και είχε την πλειοψηφία στο νεοσύστατο 11 μελές Δ.Σ., έχοντας 7 έδρες, κατάφερε να πάρει μόνο τις τρεις από τις πέντε θέσεις του προεδρείου, ενώ η "Αντιμονωπολιακή Συσπείρωση" που είχε μόνο τρείς έδρες, εξασφάλισε τα δύο αξιώματα του προεδρείου! Το αναλογικό σύστημα εκλογής του προεδρείου αλλά και η καθοριστική όπως εξελίχθηκε ψήφος του εκπροσώπου της τρίτης παράταξης της "Ενότητας"  του Ιωαν. Αρζομανίδη, ανέτρεψαν τα δεδομένα… Σε κάθε περίπτωση δημιουργήθηκε ένα αντιπροσωπευτικό αλλά όχι διαπαραταξιακό προεδρείο, το οποίο έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Δημ. Παληογιάννης  Α΄Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λιάνος (στο προηγούμενο Δ.Σ. ήταν μέλος), Γ. Γραμματέας: Κων. Σαγώνας, ο πρόεδρος του σωματείου Θερμουδραυλικών, Αναπλ. Γραμματέας: Σπυρ. Δεμίρης (ο πρόεδρος του συλλόγου Μεταλλουτεχνουργών που στο προηγούμενο Δ.Σ. ήταν μέλος) και Ταμίας: Ελισάβετ Παπαδοπούλου (η πρόεδρος των Βενζινοπωλών). Αυτό είναι και το 5μελές προεδρείο της διοίκησης που απαρτίζεται από τρείς της "Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Κίνησης"  και από δύο της " Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης". Τις άλλες δύο τιμητικές θέσεις του προεδρείου, του Β΄Αντιπροέδρου πήρε ο Βάϊος Γκουνταρόπουλος και του υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων- Εφόρου ο Ευθύμιος Νάχαμος (στο προηγουμενο Δ.Σ. ήταν ο Β΄ αντιπρόεδρος). Και οι δύο είναι από την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση. Οι υπόλοιποι τέσσερις Γεώργιος Σακελλαρόπουλος (ήταν ο α΄αντιπροεδρος στο προηγούμενο Δ.Σ.), Λάζαρος Δημητρίου, Ευάγγελος Ζιώγκος και Ιωάννης Αρζομανίδης είναι τα μέλη του νέου ΔΣ.
Να σημειώσουμε πως το φετινό διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας είναι ανανεωμένο σε σχέση με το προηγούμενο κατά 60% τουλάχιστον καθώς από τους 11 οι 6 είναι καινούργιοι… 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass