ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ

«Συνδεδεμένοι» με την κρίση οι Ηλεκτρολόγοι

* Εκλέγουν νέα διοίκηση και αντιπροσώπους στις 9 Απριλίου

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2014 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:22
Σε τροχιά εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νέων συνδικαλιστικών τους οργάνων βρίσκονται από χθες τα μέλη του Συνδέσμου Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων ν. Λάρισας. Στην ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν στο Επιμελητήριο προχθές το βράδυ, εξέλεξαν την εφορευτική επιτροπή και όρισαν την ημερομηνία των εκλογών (Τετάρτη 9 Απριλίου) για το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και για τους αντιπροσώπους των Ομοσπονδιών του νομού (ΟΕΒΕΛ) και της Πανελλήνιας (ΠΟΣΕΗ).  
 Στη συνέλευση, τα μέλη άκουσαν τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και κατέθεσαν τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς για τον κλάδο. Από την πλευρά του ο πρόεδρος το Συνδέσμου κ. Βασίλης Ευστρατίου επισήμανε την τεράστια κρίση που βιώνει ο κλάδος, εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, μίλησε για πτώση τζίρου στην ηλεκτρολογική δραστηριότητα κατά 40%, αναφέρθηκε στην άγρια φορολογία και την περικοπή ασφαλιστικών δικαιωμάτων και στάθηκε ιδιαίτερα στα επίμαχα σημεία του Π.Δ. 108/13, που σχετίζονται με την αδειοδότηση των συναδέλφων.  
Ο πρόεδρος, τόνισε επίσης πως σύνδεσμος θεωρεί υποχρέωσή του να ενημερώνει τον καταναλωτή της ηλεκτρικής ενέργειας ότι πρέπει να χρησιμοποιεί αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη, τόσο για την κατασκευή μιας νέας εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης, όσο και για τη συντήρηση ή επισκευή της παλαιάς εγκατάστασης καθώς και για την επισκευή και σύνδεση όλων των ηλεκτρικών συσκευών και κατέληξε λέγοντας πως «ο κλάδος μας σήμερα διανύει πολλές δύσκολες ώρες. Χρειάζεται συσπείρωση και αγώνας από όλους μας και ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή τα δύσκολα θα περάσουν και ένα καλύτερο αύριο θα περιμένει εμάς και τους νέους συναδέλφους που θα συνεχίσουν το επάγγελμά μας»…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass