Η Περιφέρεια σε έκθεση τουρισμού στο Βουκουρέστι

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2014 1:39 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:22
Με στόχο να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας και να ενισχυθεί η προβολή των προορισμών της περιοχής μας στο τουριστικό κοινό της Ρουμανίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Τουριστική έκθεση TTR ROMEXPO, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 13 έως 16 Μαρτίου 2014 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Η έκθεση ROMEXPO, θεωρείται από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις κοινού της Ρουμανίας και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του τουρισμού όσο και σε κοινό της ευρύτερης περιοχής. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ήταν πλούσια διακοσμημένο με αντιπροσωπευτικά φωτογραφικά θέματα από όλη τη Θεσσαλία, στα οποία γίνονταν στοχευμένη προβολή των θεσσαλικών προορισμών (Μετέωρα, λίμνη Πλαστήρα, Σποράδες, Όλυμπος, παράλια Λάρισας, Πήλιο, Βόλος κλπ), των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρονται στην περιοχή, των τοπικών προϊόντων, των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συνδέσεων της Θεσσαλίας με ευρωπαϊκούς προορισμούς και γενικότερα των υποδομών της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν τοπικά προϊόντα από διάφορες τοπικές επιχειρήσεις και προσφέρθηκαν για γευσιγνωσία παραδοσιακά εδέσματα, από κυρίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές του Πηλίου, όπως γλυκά του κουταλιού, πίτες, τυριά, ελιές καθώς και θεσσαλικά κρασιά και τσίπουρο.
Από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας παρευρέθηκαν, οι περιφερειακοί σύμβουλοι    Κων. Δεσπόπουλος και Γ. Καπέλος, οι υπάλληλοι των Περιφερειακών Ενοτήτων Καρδίτσας & Λάρισας Μαρία Αγγελούση και Αικατερίνη Γκέτσιου αντίστοιχα καθώς και πλήθος επαγγελματιών τουριστικών γραφείων και καταλυμάτων, απ’ όλη τη Θεσσαλία, που πλαισίωναν την αποστολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η συμμετοχή στο περίπτερο της Περιφέρειας έγινε σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας και την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass