ALFASET: Πανελλαδική Συνδιάσκεψη των Εμπορικών Συνεργατών της

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2014 21:13 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:13

 

            Η πρώτη πανελλαδική Συνδιάσκεψη των Εμπορικών Συνεργατών της βιομηχανίας παιδικών και νεανικών επίπλων ALFASET διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (31 Μαΐου και 1 Ιουνίου) στην Λάρισα. 40 ειδικοί στο χώρο του Παιδικού Επίπλου, συνεργάτες της Alfaset αλλά και άνθρωποι του κλάδου, βρέθηκαν στη Λάρισα προσκεκλημένοι της Alfawood, για να συζητήσουν και να χαράξουν νέες προσεγγίσεις στο ευαίσθητο χώρο του Παιδικού Επίπλου.

Το παιδικό και νεανικό έπιπλο αποτελεί έναν από τους δυναμικότερους τομείς της αγοράς επίπλου. Η ALFASET έχοντας αναπτύξει πρωτοποριακό σχεδιασμό και υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες βρίσκεται ήδη μεταξύ των ηγετών του κλάδου. Στόχευση της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στην κορυφή της Ελληνικής αγοράς και η περεταίρω επέκτασή της σε αγορές του εξωτερικού ακολουθώντας το τρίπτυχο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

            Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναλυθούν όλα τα θέματα της αγοράς του παιδικού και νεανικού επίπλου σε εθνική εμβέλεια και να χαραχθεί η στρατηγική της εταιρείας για το επόμενο χρονικό διάστημα. “Έχουμε φορτώσει τα παιδιά μας με πάμπολλες πιεστικές υποχρεώσεις, που τα υποχρεώνουν να δουλεύουν πάνω από 10 ώρες την ημέρα, σε περιβάλλον που πολλές φορές δεν πληρεί τις επιθυμητές συνθήκες ασφάλειας, φιλικότητας, εργονομίας, λειτουργικότητας & αισθητικής. Ο χώρος του παιδιού πρέπει να σχεδιάζεται με βάση την προσωπικότητα και τις ανάγκες του και να μην είναι απλά ένα άθροισμα χρωματιστών επίπλων.  Σύντομα θα πρέπει να μιλήσουμε με τα ίδια τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς για να καταλήξουμε σε μια σύγχρονη & αποτελεσματική σχεδιαστική προσέγγιση“, δήλωσε η κ. Δημάκη, υπεύθυνη marketing της Alfaset.

            Η ALFASET, μέλος του ομίλου ALFAWOOD, δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 έχοντας αναπτύξει μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο δίκτυο εμπορικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η ισχυροποίηση της ALFASET και η καθιέρωσή της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς μπορεί να έχει εξαιρετικά θετικές επιδράσεις τόσο στην τοπική οικονομία με τη δημιουργία θέσεων εργασίας όσο και στην εθνική οικονομία της χώρας δεδομένων των εκτεταμένων εισαγωγών που πραγματοποιούνται σε έπιπλα αυτής της κατηγορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass