ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Διάκριση για τη «Μέλισσα-Κίκιζας»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2013 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:05
 
Η «Μέλισσα-Κίκιζας», μαζί με την «Μασούτης» και το «Υγεία» είναι οι τρεις ελληνικές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν ως εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης του Ινστιτούτου «Great Place to Work®», που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Στην εκδήλωση αναδείχθηκαν οι 100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2013.
Στην Ευρωπαϊκή έρευνα Best Workplaces, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη έρευνα διεθνώς για το εργασιακό περιβάλλον, συμμετείχαν πάνω από 589.000 εργαζόμενοι οι οποίοι εργάζονται σε περισσότερες από 2.100 επιχειρήσεις σε 19 χώρες της Ευρώπης. Η Microsoft κατατάχθηκε πρώτη στη λίστα με τις καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες. Η Capital One από την Αγγλία και η Futurice από τη Φινλανδία, κατατάχθηκαν πρώτες στις λίστες με τις καλύτερες μεγάλες και τις καλύτερες μικρές/μεσαίες επιχειρήσεις αντίστοιχα.
Οι εταιρείες από την Ελλάδα που βραβεύθηκαν ως European Best Workplaces 2013 είναι οι εξής:
Στην κατηγορία Πολυεθνικές Εταιρείες (βραβεύθηκαν 25 συνολικά εταιρείες): Microsoft (πρώτη στην κατάταξη, διάκριση σε 18 χώρες), Diageo (Νο 7 στην κατάταξη, διάκριση σε 5 χώρες), Mars (διάκριση σε 14 χώρες), Novartis (διάκριση σε 4 χώρες), Ελαΐς-Unilever (διάκριση σε 3 χώρες).
Στην κατηγορία Μεγάλου Μεγέθους Εταιρείες - Εταιρείες με περισσότερους από 500 εργαζόμενους (βραβεύθηκαν 25 συνολικά εταιρείες): Νοσοκομείο «Υγεία», Διαμαντής Μασούτης ΑΕ.
Στην κατηγορία Μικρού και Μεσαίου Μεγέθους Εταιρείες - Εταιρείες με 50 έως 500 εργαζόμενους (βραβεύθηκαν 50 συνολικά εταιρείες): Μέλισσα-Κίκιζας ΑΒΕΕΤ.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ανεξάρτητα από το εάν μια εταιρεία αναπτύσσεται, έχει σταθερή πορεία ή αντιμετωπίζει προκλήσεις, το ότι συμπεριλαμβάνεται στις 100 εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη
αποδεικνύει ότι η δημιουργία και η διατήρηση ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος της έχει κάνει καλό. Βασικά πλεονεκτήματα που απολαμβάνει μια εταιρεία που διακρίνεται μπορεί να είναι μεταξύ άλλων η διατήρηση του προσωπικού της (ενδεχόμενα και προσλήψεις), η μείωση του κόστους εργασίας της, η αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας της και η αυξημένη τιμή της μετοχής της. Όλες οι εταιρείες που διακρίνονται ανάμεσα στις 100 καλύτερες της Ευρώπης έχουν αναγνωριστεί ως Best Workplaces και στις χώρες τους. Αυτό που τις ενώνει ανεξαρτήτως κλάδου, οικονομίας και κουλτούρας, είναι μια ηγεσία με όραμα και με δέσμευση για τη δημιουργία ενός εργασιακού κλίματος, όπου οι εργαζόμενοι εμπιστεύονται τη διοίκηση, είναι υπερήφανοι για αυτό που κάνουν και απολαμβάνουν τη συνεργασία με τους συναδέλφους τους. Αυτά τα στοιχεία δημιουργούν αφοσιωμένους εργαζόμενους οι οποίοι είναι πιο πιθανό να υποστηρίξουν την επιχείρηση τόσο σε περιόδους ανάπτυξης όσο και οικονομικής αβεβαιότητας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass