ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΘΕΒ

Σεμινάριο για τα μέσα δικτύωσης

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2011 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:34
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών προτίθεται να διοργανώσει εξειδικευμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «Ιnternet, E-mail Marketing, Social Media» για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής, διάρκειας 6 ωρών. Σκοπός του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να καταλάβουν την φιλοσοφία και τις τεχνικές του Internet Marketing, να έρθουν σε επαφή με τους χρήστες τους και να ευθυγραμμίσουν τους στρατηγικούς τους στόχους με τις ανάγκες των πελατών τους, να αποφύγουν τα πιο συνηθισμένα λάθη και να αντιληφθούν της διαφορές με το συμβατικό marketing, να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τις διαθέσιμες τεχνολογίες και πλατφόρμες, να είναι σε θέση μετά το τέλος του σεμιναρίου να μπορούν να ετοιμάσουν ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης, να βελτιώσουν την επικοινωνία τους με τους πελάτες τους και να βελτιώσουν την εικόνα τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.
Οι εκπαιδευόμενοι μετά το τέλος του προγράμματος θα μάθουν, μεταξύ άλλων, πώς να δημιουργούν μια ιστοσελίδα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της επιχείρησης και να εκπληρώνει τους στρατηγικούς στόχους, πώς να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την ιστοσελίδα και τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτήν, πώς να προσελκύουν νέους πελάτες στην ιστοσελίδα της επιχείρησης μέσω των μηχανών αναζήτησης, τι είναι τα blogs (ιστολόγιο) και σε τι μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση τους, πώς να διαχειριστούν τα social media (Facebook, Youtube, Twitter, etc) και τι οφέλη μπορούν να έχουν. Το σεμινάριο απευθύνεται σε Στελέχη Τμημάτων Μarketing, Πωλήσεων και Δημοσίων Σχέσεων. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί την Τρίτη 27/09/2011 και ώρες 16:30-21:30 στον ΣΘΕΒ. Εισηγητής του προγράμματος είναι ο Γιώργος Φάσσας, Σύμβουλος επιχειρήσεων στο τομέα του internet marketing για πελάτες στον χώρο του τουρισμού, των υπηρεσιών και των online πωλήσεων. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει κάνει το MBA του στο Stern Business School του New York University με ειδικότητα στην στρατηγική και την στατιστική.
Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα επιχορήγησης όλου του κόστους του σεμιναρίου κάνοντας χρήση του πόρου της εργοδοτικής εισφοράς 0,45% του (Λ.Α.Ε.Κ.) μέσω του ΟΑΕΔ. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ και την αρμόδια κα Τζένη Γιβροπούλου μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011, τηλ. 2410-555507 (Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass