ΣΤΗΝ PROWEIN 2011 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λαρισαϊκοί οίνοι στη γερμανική αγορά

* Συνάντηση εργασίας και με στελέχη του Επιμελητηρίου στο Ντύσελντορφ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2011 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 16:22
 Με έξι εταιρείες παραγωγής οίνων, ποτών και αποσταγμάτων συμμετείχε το Επιμελητήριο Λάρισας στη διεθνή κλαδική έκθεση Prowein 2011, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαρτίου, στον εκθεσιακό χώρο Messe, στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΒΕΛ, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με στελέχη του Επιμελητηρίου της γερμανικής πόλης.
 Να σημειωθεί ότι στο ελληνικό περίπτερο λειτούργησε Wine Bar, με δύο σομελιέ και βοηθητικό προσωπικό. Σκοπός της ύπαρξης και της λειτουργίας του wine bar του ελληνικού περιπτέρου, ήταν η γενική προβολή των ποιοτικών δυνατοτήτων του ελληνικού αμπελώνα και των ποικιλιών του, της γνώσης και της ικανότητας των ελλήνων οινοποιών να παράγουν κρασιά υψηλής ποιότητας.
Το Επιμελητήριο Λάρισας συνεχίζοντας την προσπάθειά του για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων συμμετείχε, υπό την αιγίδα του ΟΠΕ που είχε αναλάβει την εθνική συμμετοχή, με έξι επιχειρήσεις μέλη του. Οι τέσσερις επιχειρήσεις ήταν από το χώρο της παραγωγής κρασιού και οι δύο στο χώρο των αποσταγμάτων και ποτών. Από το χώρο της παραγωγής κρασιών συμμετείχαν οι εταιρίες «Αμπελώνες Ζαφειράκη», «Οινοποιϊα Ελασσόνας, Λόλας-Φτίκας», «Οινοποιϊα Ντούγκου», «Οινοποιείο Ραψάνης-Χρυσοχόου» και από το χώρο των αποσταγμάτων και ποτών οι εταιρίες «Κατσάρος Νικόλαος και Σια» και «Οινοποιϊα Καρδάση». Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την παρουσία τους στη συγκεκριμένη έκθεση και βρίσκονται σε αναμονή πολύ καλών αποτελεσμάτων. Το Επιμελητήριο εκπροσώπησαν ο οικονομικός επόπτης, Δημήτριος Οικονόμου και ο διευθυντής, Μανόλης Μανουλάκας. Τα στελέχη του Επιμελητηρίου πραγματοποίησαν συνάντηση με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου του Ντίσελντορφ στην έδρα του. Κατά τη συνάντηση αυτή παρουσιάστηκε ο τρόπος λειτουργίας του Γερμανικού Επιμελητηρίου καθώς και οι παροχές του προς τα μέλη του που εστιάζονται κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης και ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τις συνεργασίες ελληνικών και Γερμανικών επιχειρήσεων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass