ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ

Εικόνα-Ήχος: Με ένα κατάστημα, πλέον, στη Λάρισα

* Παραμένουν τα καταστήματα σε Φάρσαλα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2010 2:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 8:51
Στη διακοπή της λειτουργίας ενός από τα δύο καταστήματα που διατηρούσε στην πόλη της Λάρισας, προχώρησε η Εικόνα-Ήχος (αλυσίδα Expert). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το κατάστημα που βρίσκεται επί της περιφερειακής οδού Λάρισας-Τρικάλων και είχε ανοίξει τις πύλες του πέρυσι τον Μάρτιο. Η διοίκηση της εταιρείας οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή, όπως αναφέρεται, διότι οι πωλήσεις του εν λόγω καταστήματος καθιστούσαν αδύνατη την κάλυψη των άμεσων λειτουργικών του εξόδων.
Το δεύτερο αυτό κατάστημα της Εικόνα-Ήχος μόλις πρόλαβε να ολοκληρώσει λειτουργία περίπου 16 μηνών, ενώ ήταν από τα μεγαλύτερα σε επιφάνεια στην Ελλάδα, φτάνοντας τα 2.000 μ2.
Στη χθεσινή ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι πωλήσεις του εν λόγω καταστήματος στη χρήση 1.1.-31.12.2009 διαμορφώθηκαν σε €1.287,87 χιλ. (συμμετοχή 5,6% στο σύνολο των πωλήσεων της εταιρείας για τη χρήση 2009), ενώ για το ίδιο διάστημα οι δαπάνες διαμορφώθηκαν σε € 512,70 χιλ. (39,8% επί των πωλήσεων). Για την περίοδο 1.1.-31.3.2010 οι πωλήσεις του καταστήματος διαμορφώθηκαν σε € 313,39 χιλ. (συμμετοχή 6,8% στο σύνολο των πωλήσεων της εταιρείας για τη περίοδο του α' τριμήνου 2010), ενώ για το ίδιο διάστημα οι δαπάνες ανήλθαν σε € 113,00 χιλ. (36,1% επί των πωλήσεων).
ΔΙΚΤΥΟ
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η διοίκηση θα διατηρήσει το κατάστημά της στη Λάρισα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου και Βόλου, όπως επίσης και τα άλλα τέσσερα καταστήματα που διατηρεί στη Θεσσαλία (Φάρσαλα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα). «Στόχος της εταιρείας παραμένει η βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών και αυτό αναμένεται να επιτευχθεί μέσω κερδοφόρων καταστημάτων και την απεμπλοκή από καταστήματα που αδυνατούν να λειτουργήσουν κερδοφόρα στις δεδομένες οικονομικές συνθήκες», επισημαίνει η Εικόνα Ήχος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass